Fredagsfysigt

20140117-230757.jpg

Rahab’ade min stukade vänsterfot och prehabbbbade övriga kroppen. Alltså, kan inte med ord beskriva frustrationen över stukningen. Brukar kunna ruska av mig det mesta, men tycker att det känns lite brutalt att några sekunders ickekoncentration och lite otur ska resulterade i att det spoilerar min alldeles utmärkta vänster fotled. En fotled jag för nuvarande räknat kallt med..

Smärtan är borta, men den är öm och tilltufsad. Jag får för guds skull inte dra till den de närmsta veckorna, blir att börja säkerhetstejpa eller något nu.

Dängde med andra ord in på gymmet idag och gjorde en bladning av följande

Utfallssteg på bosuboll med vikt, benböj med vikt, raka mark, rygglyft, höftlyft på pilatesboll, rullningar som får baksida lår att krampa något brutalt – vad nu den övningen heter, draken med vikt, sedan en drös med plankor i olika kombinationer. Min favorit är nog ändå plankan med händerna i backen och fötterna på boll. Sedan rulla in och ut med knäna. Körde en vända med händerna på en uppochnervänd bosuboll och gjorde en vända armhävningar på instabilt underlag. Kändes också lite fint.

Det är ganska mycket muskler på den här kroppen nuförtiden ändå. Jag är dock inte som min coola tvillingsyrra, men vem är det liksom :)