Mot en lång måndag

Veckodagar med kvällsmöten blir långa, men samtidigt roliga förstås om det är roliga projekt och möten. Idag passade jag på att bryta av dagen med att kasta mig in på gymmet på ett cross-pass. Det var 12 stationer och 2x50s på varje. Trots att jag trots allt tränade 5h igår så kändes kroppen löjligt stark och jag maxade på. Fick lägga band på mig själv lite för fotens skull, jag som älskar allt som har med att skutta och hoppa och skuttelihoppa ni vet. Det var hopp över häckar, grodhopp, burpees, jämnfotahopp osv. Men det gick vägen.

Matade på ett redigt core-pass på egen hand efter crosspasset. Har fått för mig att det där med bålstyrka är 2014 års viktigaste grej. ”Tyvärr” har jag börjat följa några överjävligt vältränade brudar på Instagram. Och dagligen så dyker det upp övningar som tycks omöjliga för normalstarka människor. Vad skulle man inte ge för att en dag klara av att göra någon form av flagga?

Obs bild fr Google

Synd att jag har spenderat livet med att discobygga mig åt fel håll. Bara att försöka bära upp mina vader känns som en större omöjlighet. Lägg därtill låren och back-löpar-rumpan. HAHA. Nja. Jag ska nog fortsätta med det jag kan ;)

Fast man kan ju alltid drömma. Lovar att rapportera om jag mot förmodan råkar få superkarfter på gymmet…