Mot toppform!

20140101-190236.jpg

Det är lite roligt, jag är riktigt laddad att komma igång med träningen på allvar igen. Och då menar jag inte som med förra årets mål; att vara skadefri och hålla för mina förpliktelser i löparskor. Att det blev en del bra tävlingar var mest en bonus, eftersom jag inte direkt tränade för att leverera något resultat under förra året.

Egentligen är det ju inte min grej att leverera resultat direkt, men jag menar att jag inte satsade avsevärt på någon riktig urladdning. Det är bara Fjällmaran som jag verkligen tävlade på på allvar.

2014 ska jag se till att ha ett riktigt stort mål tänkte jag. Jag är sugen på att låta tankarna gå till A-målet när jag pressar mig. Sätta små delmål på vägen och hoppas få den där bästa urladdningen den dagen det gäller. När benen bara GÅR – SOM – FAN :) Det är finfint ändå.

Samtidigt lär det garanterat bli en hel del annat i min väg. Jag är ju rätt duktig på att fylla upp kalendern med det roligaste man kan tänka sig; löpning ;)

Hursom. Vi håller tummarna att jag får en startplats till CCC 100km och 6000 höjdmeter, så vet vi vad man ska sikta på…