Upp med humöret

Det är konstigt hur man kan vakna på topp men sedan låta omständigheter sänka humöret?

Jag brukar vara relativt bra på att hantera mindre bra saker; se det positiva trots allt, låta saker och ting rinna av mig, glömma och gå vidare. Men kring vissa omständigheter så är det bara så svårt. Man är ju inte mer än människa ni vet; och göra rätt gör man ju verkligen inte alltid.

Men det är positivt också. Att vara en typiskt -övrdriven- person ;) Enligt folk är ju min (överdrivna?) entusiasm och min (överdrivna?) passion mina starkaste sidor. Oh well. Lika bra att fortsätta då..

2 Comments

  1. EK

    Ja men ja!! Om inte du är du så blir ju inte världen lika rolig!! Så fortsätt med det för tusan :)

    • Miranda Kvist

      men shit vad glad jag blev.. tack :) så behövligt

Comments are closed.