Över 4h reflexskuttande!

Ibland kan man ju undra hur jag fungerar. Var allmänt trött idag och kom upp sent ur sängen. Lite ärenden på det och sedan en klassisk 2h-reflexrunda med kompisar på eftermiddagen. Visste att de andra skulle köra 2 varv men det var omöjligt för mig idag; jag som blev så jäkla trött bara av mina 2 trappor upp till lägenheten. Fick bli en annan gång… tänkte jag ;)

20140105-210321.jpg

 

Första varvet rullade på hyfsat fint ändå och kroppen kom igång. Första 6km är lite trixiga och halvroliga medans de resterande 9km är så himla gosiga och mysiga och härliga. Vi har räknat det till 15 stycken backar, och ändå så föredrar man den biten. Konstigt, men det är något galet harmoniskt med att vara långt ute i skogs och springa upp och springa ner och springa upp och springa ner :) Vi checkade av ett första varv och Johan dukade upp med någon form av överdriven långpassbuffé?!

Så en delicatoboll senare var jag med i matchen. Ville inte riktigt sluta springa ändå, det här funkade ju? Drygt 2h på första varvet och sedan på’t igen. Lite långsammare men ändå hyfsat pigga skuttade vi fram på det som jag alltid benämnt som Dödsreflexen eftersom den är så kuperad, så svår, så obanad och så tuff. Måste börja tänka om nu i år när jag verkar springa den var och varannan kväll och tappat respekten för den.. hehe. Men förr var jag på allvarligt riktigt lycklig bara av att KLARA AV DEN.

Jag tror att det främst är att jag blivit långt mycket bättre tekniskt sedan jag började springa den. Får tacka denna bana för alla framstegen.

20140105-210345.jpg

 

Så skämta inte!! En SJUKT GLAD Mirre rullade in tillsammans med Johan och Tommy efter ett andra varv. Strax över 4h tog det, 4h.15-20min ungefär, men SÅ HIMLA NICE. Hyfsat kapabla löpare och ”endast” 30km kanske förklarar skicket på banan ;)

Woho!!! Så ska sjutton en söndagskväll göras!

20140105-210354.jpg

8 Comments

 1. Miranda, var springer ni nånstans? Är lite sugen.. eller okej, mest min man:)

  • Miranda Kvist

   Hej!! =) Just denna är 15km lång och startar vid Statoilmacken i Enebyberg. Sedan har vi en enklare 5km och 10km som utgår ifrån Östermalms IP =)

   • Okej, toppen! Det blir närmsta veckornas utmaning:)

 2. Me

  Ja vilken reflexbana skriver du om?

  • Miranda Kvist

   Danderyyyydsreflexen, the one and only =) =) startar vid staoil-macken i Enebyberg. Ska försöka få fram en karta !

   • Me

    Låter som det är tid att prova en ny reflexbana:)

 3. Wow! Imponerande!

  • Miranda Kvist

   Tack =)

Comments are closed.