Fredagsfläng Stockholm – Visingsö!

Idag börjar dagen på allvar med möte ang. Stockholm Swimrun. Sedan är det möte resten av dagen för trailräkningens framtid. Det finns väldigt mycket roligt i att sätta ett gäng människor tillsammans med hyfsat mycket drivkraft och spåna framtid. Blir ständigt fascinerad av mina vänners sätt att verkligen se möjligheter och inte hinder. Jag utvecklar konstant det tänket också; men somliga är ju mil bort :)

Sedan skuttar jag in i Svarta Pärlan och så blir det roadtrip till Visingsö där helgen är planerad. Träning, vänner, jobb, vänner, vänner och vänner på agendan. På tal om Gränna och Visingsö. Är alltid lika coolt att köra dit då alla skyltar flashar förbi och man minns att man faktiskt sprungit hela sträckan mellan Stockholm och Gränna..

Tack Lisa igen för fina bilder vid ”målgång” =)