Mycket av det goda!

Hejsan gänget. För några år sedan så tittade jag avundsjukt på en del bloggare. De verkade ju ha hur kul som helst. Ständigt på resande fot, ständigt i jakt på nya äventyr och ständigt med skoj i blicken. Mycket av det goda i livet helt enkelt!

Jag tänker att jag har utvecklats ganska mycket sedan dess. Då undrade jag mest hur de gjorde för att flexa hej vilt åt alla håll och ”ha hur kul som helst hela tiden”. Nuförtiden vet jag att ingenting kommer gratis och att var och en kan (verkligen!) skaffa sig den livsstilen man vill ha. Alla vill inte ha äventyr var och varannan dag med noll koppel till arbetstider och dylikt, jobba ena natten och sova under dagen osv. Andra vill ha sedvanliga arbetstider och ständig kontroll. Vissa behöver inrutade rutiner och mönster medan andra klarar sig gott och väl på ”typ”.

Det är spännande hur olika vi människor är. Våra behov av rutiner och ordning, och våra icke-behov av just rutiner och ordning. Hur vissa behöver livsfarliga kickar och hur andra behöver just säkerhet för att leva livet.

Ju mer jag lär mig om mig själv desto mer känner jag att jag är något mellanting. Jag är ingen ytterlighet åt något håll. Jag gillar spänning, jag gillar galenskap, jag gillar vila och jag gillar rutiner också. Mitt i min faktiskt-ganska-rutinlösa-dock-hyfsat-ordningssamma-vardag så är det en ständigt kamp att organisera upp livet smidigt och få snurr på god logistik. Så det är bara att acceptera (och älska) att impulser, resor och crazyness kommer och svänger till det i livet då och då och njuta av dessa toppar i vardagen som skakar om rutinerna. Som gör att man känner att man lever, inte bara ”på semester” utan att vardagen är mer än väl fullt ut för att man ska känna att livet är nu. Och sedan får man försöka få snurr på logistiken igen så snart man är tillbaka i verkligheten.. :)

Bara att acceptera att mina intervaller ikväll byts ut.

Mot isvaksbad. Av allt man kan råka göra en simpel tisdag.

GO WITH THE FLOW!! :)