Uppstart i Ursvik !

Wow vilken dag! Är löjligt tacksam över min kropp för stunden. Trots en herrans massa timmar igår, massa intervaller imorse och en tur i eftermiddags för att reka bana så levererade de ikväll på allvar. Fast levererade gjorde nog löparna mest förstås!

VAR SJUKT KUL att leda uppstarten :) Kände mig på topp ärlig talat och låg nog säkert något i att jag alltid haft en liten hemlig dröm om att ha en egen löpargrupp i just Ursvik. För en gångs skull så hittade jag.. bra till och med (!) trots mörkret (!!).. Heja mig haha.. ni som känner mig vet precis hur stort det är för mig att hitta ;) Hemmaplan och allt, känns ju fantastiskt!

20140224-203934.jpg

 

Ursvikslöparna bjöds på en snitslad bana i mörkret inkludera fartökningar, intervaller, lite skön tävlingslek samt ett sista fartleksrus. Tog hand om hela gruppen med hjälp av Krister idag, men framöver så bryter vi nog upp till två grupper som tänkt. Vill dock skapa lite schysst gemenskap i förstapasset genom att få med alla. Visserligen en utmaning för ledare med ännu fler löpare, men tyckte minsann det gick riktigt fint.

20140224-203941.jpg

20140224-203947.jpg

 

Sååååå en herrans nöjd Miranda. Kanske lite mer än vanligt. Nu kör vi pass både måndag, tisdag och onsdag här hemma. haha.. Hur tänkte jag där.. nu blir utmaningen att inte köra alla pass, då riskerar man ju att bli vältränad på sikt :)

Kram och god natt!

1 Comment

  1. Första bilden är helt klart från Blair Witch Project!

Comments are closed.