Beast mode

Det var ju bara att få igång beast mode här på morgonen när klockan ringde strax efter 05. För den som undrar så brukar jag äta en knäckemacka och dricka en kaffe när jag tränar så tidigt. Mer än så får jag inte i mig. Efter träningen äter jag dock en stor frukost. Morgonträning tidigt handlar oftast mer om att fylla på kvällen innan och att gå och lägga sig i rimlig tid om man ska fungera. Dock så tycker jag även att det är en vanesak att lyckas ta ut sig hårt på morgonen. För var det helt OMÖJLIGT för mig. Hade rent av bestämt mig att det var dåligt för kroppen.. =) Bra ursäkt va, men nu lyckas jag allt som oftast pressa på ändå, så det går framåt.

Det blev som vanligt en bra mix av funktionell styrka och intervaller. Måndagen välkomnades på ypperligt vis med andra ord.

Igår kväll var det dock lite svårare att somna då jag drömde om storslagna berg och läskig klättring. Avslutade veckan med att titta på The Summit som bl.a. inkluderar svenska äventyrare Fredrik Sträng som jag träffades senast för några veckor sedan på en after-work. Hans föreläsning är också att rekommendera, den såg jag för några år sedan. Filmen handlar om K2 och dygnet då 11 klättrare miste livet. Jag tittade på dokumentären ackompanjerad av grädde med jordgubbar, sommarfeeling eller vad??!