Nytta och nöje

Idag är en sådan där dag då jag kommer sitta still på olika kontorsstolar från 08 till 20.00. Minst. En dag man ser solen stråla därute och tänker att det nog hade känts hyfsat smutt att vara ute och röja lite. Men ändå så kallar stolen och det känns hursom också ändå ganska smutt att sitta ner eftersom man skapar det man vill skapa.

Dock kan jag erkänna att det definitivt är kontrasterna som gör det. Att ena dagen så är man på resande fot, nästa dag i löparskor, tredje dagen på stolen och fjärde dagen på fjället. Det är inte helt illa. Min ”stackars” praktikant Janie har under de senaste veckorna fått springa många löppass… så i det här gänget riskerar man bli vältränad på arbetstid :)

Dock helt skumt att INTE leda eller springa med TNT Ursvik på hemmaplan ikväll. Men så är det. Jag lär garanterat få trubbel om jag ska springa på alla våra pass jämt. Hur mycket det än tar emot.

Efter att ha avhandlat 9 träningsdagar i rad, där jag också sprang varje dag (visserligen inte så långt på miltärträningen, men ändå) så skänker jag kroppen och framförallt knäna en tacksamhetens tanke.

Att få vara skadefri är den största gåvan till en träningsglad människa. Jag vet att jag pressar gränserna ibland men har lyckats hålla mig utanför problematiken så länge nu. Jag har en kropp som taggar igång och levererar, och det är fasiken en ynnest. Tänk på det nästa gång ni kanske tänker något negativt om era kroppar (för de gör vi väl alla ibland?) att det inte är helt illa att ha en riktig träningsmaskin :) Nu börjar ju beach – och vårkampanjerna för sommarformen.. men vi. Vi träningstokar. We don’t give a shit. Vi är FIT FOR LIFE. Starka, sunda och skadefria.

Som vanligt så kommer jag aldrig dra någon beachkampanj på den här bloggen. Här är det förstås BERG 2014 som gäller, och inget annat.

Även på dagens kontorsstolsrace. Så är det berg som gäller. Alltid berg nuförtiden liksom.. Ha en toppen måndagskväll!