Medial Miranda!

Hejsan gänget. Igår på tåget så hade jag ett rykande färskt nummer av PTKvinna som innehöll en ganska redig intervju/artikel om mig. Missa inte :) Känns nästan lite surrealistiskt att vara i tidningen någonstans ungefär hela tiden…

På tal om media så spenderade jag även morgonen i DN-skrapan. Vad kan det innebära? Jo en aning mer media kanske. Det får vi avslöja senare i vår.

För övrigt så kan jag meddela att det händer saker på alla fronter och det finns ingen tid för vila. Som jag anade så blir mars ett halleluja på språng. Imorgon så är det utbildningsdag på Vildmarksmässan inom Haglöfs Adventure Academy. Samtidigt så landar kanske TNT sin största partner ever…. Har även samlat trupperna för TNT med flera goa medlemmar som ska dela flyers och peppa järnet. Lördag likaså.. med Vildmarksfest, och söndag, då ska jag prata fjälllöparläger på scenen.. ska bara ordna projektplan till äventyret jag ska avslöja imorn.. också på scenen.. hmm….

20140306-134925.jpg