On and on and on….

20140319-090302.jpg

Livet rullar på med sitt roliga ekorrhjul som vanligt. Gårdagen innabar träning med Team Nordic Trail Stockholm förstås. På bild kan ni se den grymma Norrköpingsgruppen. Stockhomsgruppen som jag tränade var minst lika grym förstås :)

Med andra ord har jag lyckats träna backintervaller både måndag och tisdag kväll. Är ingen sådan där ledare som står vid sidan av banan och hejar på när det kommer till backintervaller. Den bästa peppen måste ju vara att idiotledarn som utsätter en för ”allt detta jobbiga” måste utstå samma sak själv ;)

Och herregud vad de stackarna fick springa i medelgruppen igår. Hihi. Men det var löjligt kul att ta stora gruppen och mata mjölksyra tills de inte orkade prata så mycket mer..

3 Comments

  1. Hur är du som ledare? Kör du alltid samma pass som grupperna du leder eller står du bredvid oftast?

    • Miranda Kvist

      Både och. Jag är stenhård med mina ledare om att de är där för att träna gruppen och inte träna själva och kör själv efter den devisen. Så det beror på vad som kommer att göra löparen mest motiverad. Ofast om det är starka löpare känner jag att de utvecklas mer av att jag pushar dem i spåret, och är det minsre vana löpare utvecklas dessa mer av att jag tittar på dem och ger feedback. Så beroende på pass/löpare osv.

  2. Skulle vara en dröm att få bo i Stockholm för att träna med er! Var själv med i en löpargrupp förut där coachen endast la fokus på sin egen träning samt aldrig gav feedback samt var inte alls var i någon bra form samt bara snackade en massa samt inte kunde se individuellt med mera. Så jag slutade :( synd att man bor 1 h ifrån annars hade jag utan tvekan gått med i eran klubb. Verka as roligt samt att du som ledare verkar kanon på alla sätt och vis.

Comments are closed.