Tävlingssäsong?!

Folk börjar anmäla sig till lopp och det är en stundande tävlingssäsong på gång?! WTF! Hänger inte med :) Som jag brukade se fram emot alla dessa lopp förr!

”Ska du inte springa något Miranda?”

Hm… nää.. inte direkt. Knappt anmäld till lopp ju iår. Står dock på startlinjen för följande lopp i vår: Ursvik Ultra Light 45km, Kullamannen 50km, Kilian Classik 45km och Sweden Sky Race 50km…

Kanske satsar jag också, har inte riktigt bestämt mig. Det huvudsakliga målet är ju som jag i alla fall har nämnt just CCC, 100km och 6000 höjdmeter. Jag tar det mesta som det kommer nuförtiden. Kanske – kanske! – jag till och med bränner av något eller några korta lopp också. Några Salomon Trail Tour – tävlingar lär det garanterat bli.

Milspåret, Kungsholmen Runt, Göteborgsvarvet, Stockholm Marathon, Tjejmilen, Stockholm Halvmarathom, Vårruset, Lidingöloppet osv osv. Been there and done that hursomhelst. Så många gånger som jag har ränt runt på tävlingsloppen i Stockholm alltså. Fantastiskt roligt med sällskap från vänner och andra löpbekanta. Kanske hoppar jag på något, men känns långt bort just nu. Blev en viss överdos av lopp förra året känner jag.

Nej jag skall nog i huvudsak ägna mina löptimmar till fjällen och bergen i år igen. Med eller utan nummerlapp får vi se :)

1 Comment

  1. Vi ses på sky race! :D är anmäld till ”korta” klassen och jag vette fan vad jag gett mig in på. Men det blir ett spännande äventyr haha om man nu kommer i mål de vill säga. Är ny på ultra och bara sprungit trail sen i höstas så det blir en utmaning för mig :D

Comments are closed.