Gaustatoppen, Norge

Hejsan gänget, är ni några kvar på bloggen och läser här? Det kliar lite i bloggfingrarna nu ibland och jag tänkte starta lite uppdateringar då och då igen. Mest bara plocka ut pärlorna i vardagen när det finns utrymme och möjlighet.

Efter en vår där jag har varit överallt samtidigt och tagit oerhört få lugna stunder så kändes det väldigt skönt att ta ett lugnt Midsommarfirande på allvar. Vad gör då en Miranda på Midsommarfirande? Jo hon drar förstås iväg och springer. Egentligen inte alls konstigt, för att även om det är ”mitt jobb” idag så är det fortfarande min källa till glädje och energi.

Jag fick möjligheten att upptäcka en pärla strax utanför Norge. Missa inte Gaustatoppen, en fantastiskt vacker plats som bjöd på en riktig fin upplevelse med blå himmel, magiska vyer och fantastiskt rolig utförslöpning!

20140629-225341.jpg

20140629-225428.jpg

20140629-225452.jpg

20140629-225514.jpg

Våren har varit spektakulär på alla vis men också en enorm energitjuv. Jag har stundtals väl aldrig känt mig så trött och för första gången i livet inte riktigt orkat med alla förpliktelser. En helt ny upplevelse som ställer krav på att hitta en bra balans mellan energiutgång och ingång. Men det är väl så när man brummar stenhårt framåt med ett ungt bolag med höga ambitioner. Livet är verkligen vad man gör det till. Nu känner jag mig taggad på fortsättningen; kolla gärna in teamnordictrail.se för info om kommande event, löpgrupper och andra uppdrag. Mycket spännande på gång. Samtidigt laddar jag inför årets stora utmaning sista helgen i augusti.. 100km runt Mont Blanc. Snart är det dags :)

3 Comments

  1. Oj så vackert! Blir träningssugen när jag se dina bilder!

  2. Snajsigt! :)
    Däruppe går jag imål på lördag :)

  3. jag har en fråga! om man vill spring Mont Blanc eller andra lopp utomlands, hur går man till väga? finns det t ex svenska bolag som anordnar resor? :D är så sugen på att sticka utomlands och springa traillopp och upptäcka nya vackra platser :D

Comments are closed.