När hjärtat blir stolt

Såhär såg det ut på Stockholm Trail i söndags. Sjukt massa löpare med TNT-loggan. Det är så självklart nuförtiden eftersom man ser den överallt, men ändå på något vis fortfarande svårt att ta in.

Under vårens alla föreläsningar, läger och event har jag ränt som en tok. Jag har jobbat sena kvällar med admin och jag har försökt drämma in egen träning. Och jag har skickat tröjor. SOM JAG HAR skickat tröjor för att förse alla våra medlemmar. Och när man nu väl får se dem på alla löpare. .hehe.. det är liksom först då man FATTAR grejen.. :)

Vi har juli uppehåll just nu, men fortsätter som vanligt starkt i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Malmö och Östersund. Nya orter i höst blir bl.a. Änggårdsbergen i Göteborg, Trosa och Borås. And more to come! SPRING MED OSS

Just nu laddar jag för övrigt inför en intensiv helg. Det är dags för Kilian Classik i Font Romeu igen. Där jag blev trail’are 2012. Där jag upptäckte berg, äventyr och upplevelselöpning på allvar. Och förra året var det precis lika magic, 2013 brassade jag in en 5eplats och hade med en TNT-grupp. I år är vi fler än någonsin.. och jag längtar nog mer än någonsin också. Världens bästa lopp.