Äventyr i sommar

På språng att färdigställa väskan helt nu !!! Snart bär det iväg till Frankrike med den stora gruppen från Team Nordic Trail. Tänk att jag för endast 2 år sedan (!) gjorde samma resa utan att ha sprungit trail överhuvudtaget… Åkte iväg med världens nervositet i magen och undrade hur sjutton jag skulle överleva både loppet och resan. ”Massa pressfolk från Salomon” som jag skulle bo med lyckades också ställa till det med nerverna. Häftigt när man tänker tillbaka… Nu är det få saker som gör mig nervös liksom.

Men okej, misströsta inte. Det finns fler äventyr i sommar även om du inte hänger med till Frankrike. Vårt nästa event sker i Sylarna 28-31 juli.Tänkte passa på att tipsa om det.

Det här här man befinner sig ;)

Vi befinner oss 4 dagar ute i Jämtlandsfjället. ALLA kan vara med. Istället för att rada upp allt här direkt man får under lägret så vill jag lägga in några länkar från de upplevelser jag har fått på denna plats, älskade Sylarna.

Min första fjällupplevelse på Jämtlandstriangeln

Världens coolaste midsommar 2013 med toppbestigning av Helags, 

Egen tur runtom stugorna förra sommaren 

Tänk vad jag kan önska ibland att jag hade upptäckt allt detta tidigare i livet.. Redan på barnsben.. men men. Nu försöker jag ta igen allt med att maximera upplevelserna.

Passa på att komma med oss till Sylarna 28-31 juli. Vi springer först 16km från Storulvån till Sylarna. På Sylarna övernattar vi 3 nätter. Vi äter frukost med Syltoppen i bakgrunden. Det är MAGISKT!!! En dag tar vi oss an Helags, en annan dag tar vi oss an Syltoppen. Vi anpassar schemat efter deltagarnas kapacitet. Så kom med, även om du tvekar på ”om du orkar”. ALLA ORKAR. Punkt slut!! Alla ska få uppleva sådant här. Man kan aldrig veta om man inte vågar liksom.

Så mer info och anmälan här. Man får en schysst rygga från Salomon också, men framförallt, herregud vad kul vi ska ha :)

1 Comment

  1. Mysiga moln! Första bilden ser ut som slingrande rök från fabrikskorstenar, den andra har riktigt fin rökfärg. :)

Comments are closed.