Stockholms minsta trailtävling

Fredagen flög iväg då vi hade lite besök utomlands. Vi släpper världens finaste överraskning i höst. Det är dags för mig att börja prata fler språk, om man säger så. Lördagen spenderades på Kungliga Djurgården, samma place som vi har Stockholm Swimrun på.

Hindertimmen, Stockholms kanske minsta trailtävling (?) gick av stapeln. Vi funderar på att göra ett litet större race av detta till nästa år nu när det är under TNTs flagg. Gärna ett välgörenhetsrace som man sammanföra massa människor på vacker trailmark mitt i Stockholm. Det är ju inte fjällen direkt… men man kan inte få allt ;)

Vinnare kröntes och det blev korv och godis till alla. Ett litet low-key event som  går under mottot ”Berätta inte detta för någon, så att det inte blir större nästa år”.. haha så vågar jag verkligen kasta in alla våra löpargrupper från TNT? ;) We will see!

Söndagen till ära blir det lugn och ro. På 4 veckor har jag inte haft någon längre lugn stund, och det märks nu. Dessutom mitt i allt så körde jag ju 100km-lopp dessutom. Men jag är stolt över våra härliga läger, uppstarter av löpargrupperna och allt annat jox. Känner mig fortsatt energisk och laddad inför en spännande höst. Nästan att jag fått upp lite bloggenergi också.

1 Comment

  1. Me

    Vi som gillar små event får då söka oss vidare….välgörenhet jättebra men tänk också på att om man deltar i tävlingar som mindre klubbar ordnar går pengarna ofta till ungdomsverksamhet och andra bra saker.

Comments are closed.