Hejsan världen

Efter 4 långa dagar på Hälsomässan inomhus (samt massa preppande inför) så kan man ju erkänna att man är lite mör. Dessutom så värker benen lite och ryggen likaså för att man är ganska ovan vid att stå så många timmar. Jag är van vid att SITTA eller SPRINGA. Allt däremellan vetisjutton!

Men det var en ganska nöjd Miranda som somnade igår. Vi hade finfina dagar (i och med att det var första gången visste jag inte vad jag skulle förvänta mig heller) med riktigt kul och härligt mottagande av deltagarna på mässan. Dags att välkomna massa nya medlemmar och deltagare på resorna!

Det faktum att vi även erbjuder vandringsgrupper nu på vissa långresor tror jag lockade Hälsomässan-deltagarna rätt bra ändå :)

Här nedan ser ni uppställningen för lördagen. Stort tack till ALLA ni underbara som har hjälpt till under torsdag, fredag, lördag och söndag!!! Peppat, inspirerat och informerat om TNT. NI är guld!!!! Att några av er dessutom åkt från både Falun och Västerås för att hjälpa till.. hehe lite galna är ni också minsann!

För övrigt hade jag enbart en sak i huvudet när jag lämnade mässan igår kväll. ”Springa, springa, springa, springa”…

Jag lyckades aldrig klämma in något träningspass i helgen (oerhört ovanligt för övrigt, minns inte ens senast jag inte tränade PÅ EN HEL HELG) så jag var ganska mycket ur balans. Tänk vilken harmoni man får av sin träning.. älskade träning.

Dock så var jag rejält slut i knopp och kropp, så det fick bli morgonträning i morse istället. Massvis med styrkeövningar i regnet varvat med intervaller. Inga konstigheter. Söndagen däremot spenderade jag med min kära familj och firade pappsen på fars dag.

Summa kardemumma, en jäkla fin helg och vecka trots att jag inte befann mig i löparskor på något berg. Men jag fick i alla fall prata om det med massvis av människor. Tänk att vår lilla bebis nu står på egna ben på Sveriges största Hälsomässa. Inte helt illa..

1 Comment

  1. Hej! Grym ”fjällbild”. Undrar om du kan du rekommendera något speciellt traillopp? Och om du har någon erfarenhet av Axa Fjällmarathon, i så fall vad tycker du om det?
    Tacksam för svar!

Comments are closed.