Vinterlöpning!

Hejsan!

Nu äntligen finns det en hel del löparglädje i mina ben igen. Kanske för att jag fortfarande kan springa med kjol i november?

Just nu har jag inte högt ställda krav på träningen, men den rullar på. Jag har kommit igång med funktionell styrka och jag älskar varenda reflexrunda jag genomför. Jag får roa mig med att träna andra (och mig själv ibland) på intervaller också, vilket alltid är gött.

TNTarna har verkligen levererat i spåret i höst, och vi får se vad vi får för spännande vinter att se fram emot.

Om du sitter och undrar hur man ska överleva vintern i löparskor så tycker jag att du ska passa på att anmäla dig och dyka upp på torsdagens lilla vinterlöparkväll på Salomon Brand Store, Norrlandsgatan 18, Stockholm. Dessutom 30% rabatt på hela sortimentet!

Ajuste. Om man nu förresten vill komma igång med löpning så har vi precis lanserat vårens löpkurser för nybörjare. Nu startar vi upp kurser både i februari, mars och april. 8v löpskola för nybörjare – endast 695kr! Anmäl dig här!

Sådärja. Dags att fortsätta försöka göra lite nytta. Vi har ett stort projekt som lanseras inom kort, samt ett årligt ledarkonvent i början på året. Jag har hört att det händer något kring mitten/slutet december, men sådant har man väl inte tid att tänka på ;)

2 Comments

  1. Kjol….???
    Nog för att det är milt, men nääää Miranda. ;-) ;-)
    Haha!

    Kram M

  2. Jonas

    Hej,
    Vet du var finns det trevliga reflexbanor i närheten av Sickla/Nacka? Är sugen på att testa en.

    MVH, Jonas

Comments are closed.