Tillbaka i magin

Ikväll blev det en tur på min andra favoritbana. Om mtb:n är hemmabanan så är Danderydsreflexen det vackraste jag vet för mina fötter i Stockholm. Den 15km långa banan har utmanat mig så många gånger..och det är ett riktigt äventyr man skall ta sig igenom när man startar. Ett gäng starka löpare gör dessa 15km på 2h… hehe det tar sin tid.

Älskarn den, bara älskar den. På något sätt har den här banan ärligt talat gjort att hösten och vintern blivit månader att älska.

Idag var det dags för första turen i höst. I kjol, i november!

Benen kändes pigga och starka. Nu är det 2 veckor sedan jag gjorde 7milsloppet i Italien. Sedan loppet har jag som vanligt inte brytt mig om att träna något mer än att springa runt som jag känt för och vad som har krävts genom jobbet. Nu känner jag dock att jag är sugen på att växla upp lite med styrkan och lämna tävlings – och löparsäsongen bakom mig. Jag har inte prioriterat in någon alternativ träning sedan i stort sett maj (!) så det är ett under att jag fortfarande har någon styrka kvar i kroppen ;)