Nu håller vi tummarna!

Kommer ni ihåg att jag sprang mig själv av ett berg här i somras? Jo.. nu har jag ansökt till CCC igen. Jag vill brottas med bergen i Courmayor, Champex och Chamonix igen. Det är dags!

Nu får vi också hålla tummarna för att jag ska få starta igen. Först krävs det kvalpoäng och därefter krävs det tur i lotteriet. Eftersom jag aldrig har tur i kärlek så brukar jag ju ha tur i lotteri, hoppas även denna gång ;) 

Bland alla upplevelser i somras tar jag förstås med mig CCC på en helt annan nivå än övriga. Det där storloppet jag hade tänkt på så mycket. Och sicket lopp det blev… och ja, gud vad jag vill tillbaka imorn.

Sedan får man se, jag har förstås någon plan B om jag inte får starta. Om det är något som är sant så är det att jag knappast lär vara sysselsatt… vi har ju fler resor på TNTs hemsida nu än vad jag typ hinner med ändå..

I övrigt så pirrar det lite i fingrarna att snart få knyta ihop säcken för 2014. Det finns gaaanska mycket att säga om året som varit. Berg-och-dalbaneåret som varit värre än alla mina tidigare bergochdalbane-år :)

Håll tummarna nu!!!