Dagen efter..

Dagen efter så börjar jag lite smått förstå vad jag har gjort. Men bara lite smått, eftersom 7 mil fortfarande känns lite som galenskap. Marathon plus 3 mil? Tokigt värre!

Underbart att man är så tokig då! Benen skvallrar i alla fall inte om gårdagen, baksida lår känns lite stela men annars är jag som sagt ganska pigg. Härligt!

Tog en timmas promenad med mamma precis i snön och hon undrade vad man gör efter någonting som detta? Ja, vad ska man hitta på nu? Jag är ju bara i början av det här ultraäventyret, och jag är väl medveten om att det inte finns några gränser. Man kan ju i stort sett göra vad man vill! Det ska bli totalt underbart att försöka ta reda på vad jag klarar av.

Bernts klocka bevisar vår erövring!

Så underbart det är att prestera och må bra av det. Den här prestationen kommer jag alltid att minnas, dels löpglädjen men det kommer även att vara ”den där ultradebuten” som gjordes en snöig februaridag.

Vad har du för prestation som du minns med glädje? Om inte, vad har du för framtida drömprestation?

Jag har ingen aning själv om vad jag vill åstadkomma, det enda jag vet är att det inte finns några hinder. Just nu känns det som att jag kan göra vad som helst!

11 Comments

  1. Jennifer

    stockholm maran 09, maraton debut:) ditt långlopp igår inspirerade mig till ett långpass i dag! tack för det! :) hälsningar från helsingfors

    • Vad härligt att höra, så glad jag blir ! Kör hårt! :)

  2. Imponerande!

  3. Helt otroligt duktigt gjort, imponerande OCH inspirerande!! Grattis än en gång till den häftiga prestationen!

    För egen del är det dags nästa helg. min första 5-mil på skidor! :)

  4. Grymt jobbat! Verkligen imponerande och gav mkt träningsmotivation och inspiration. Jag ska också ta mig an ultra när jag klarat mitt mål med milen.. eller ja, känner mig nöjd med mildistansen, tider går väl alltid putsa på!

    Keep up the great spirit! Kul blogg att läsa!

  5. Vilken superkvinna du är! Skönt att du känner dig så bra i kroppen också!

    Jag myser ännu vid tanken av mitt första ultra; det är speciellt.

  6. Det här är första gången jag läser din blogg, och herregud vilken läsning det blev! Är så sjuk imponerad av gårdagens prestation att det knappt finns ord! Vilken grym kvinna du är! :) Ett stort grattis!!

    • Ja, det var inte vilken dag som helst som du klev in ! Tack så mycket för den fina kommentaren!!

  7. Som sagt, grattis än en gång!! Du var verkligen supergrym!

    Och du, det finns massor roligt för dig att se fram emot. Ju mer man kommer i kontakt med ultravärlden ju mer upptäcker man.

  8. Helt fantastiskt! Unna dig nu att vara riktigt malligt stolt! :-)

Comments are closed.