När jag blev ultra

Veckan då jag blev ultra-Miranda.

Dagen till ära är det ju dessutom:

Summa vecka 6.

Löpning 106,3km!

5 pass (snitt 21,3km/pass)

Tid: 722 min / 12:01:50!!
Tempo: 6:02 min/km

Övrig träning:

Styrketräning 1 pass

Summa träningstid: 767 min / 12:46:50 (6 pass)

Kommer för alltid att vara känd som veckan då jag ”ultrade till mig” eller ultra-debuterade! Inte bara distansrekord igår men även veckorekord p nästan 11 mil. Känns helt otroligt, lite som en början på något stort!

Sedan lite rolig info. Eftersom jag gjorde laktattest i tisdags var jag tvungen att vila måndag och i och med lördagens bravader så vilade jag även torsdag och fredag. Idag också för den delen, så veckan slår helt plötsligt även rekord för mesta antalet vilodagar..

Så vad kan jag säga mer? Jag är nöjd helt enkelt, fortfarande utan att förstå vad jag egentligen har gjort. Hade jag legat lite halvt i koma hade jag nog förstått men jag mår suuuperbra!

Jag ska bli en evighetsmaskin helt enkelt!

Är du nöjd med veckans träning?

12 Comments

  1. Jag är grymt nöjd med den här veckan! Satte distansrekord igår och mängdrekord den här veckan (71 km). Så jag ska inte klaga :) Bra jobbat, du Ultra-Kvinna!

    • Petra superkvinnan! Vi är så bra helt enkelt! ;)

  2. Klart jag peppar och hejar på – Du gör ju likadant för mig! :)
    Våfflor, mums vad gott..
    Hoppas Du fick en underbar alla hjärtans dag!

    Bra jobbat i veckan! (Precis som vanligt!)

  3. Men herregud vad tokmycket jag har missat under helgen!! Att du ar ULTRA-manniska nu!! Helt galet coolt! Grattis och var stolt over din prestation!! Och vad skoj att fa vara med om ett sant har evenemang! KRAM

  4. Mia

    En massa löpning och så en kärleksdag på det. Låter finemang! Och grattis till ultrastatus. Jag har varit där, men det var länge sedan nu :)

    Keep up the good work!

    Ultrakram :)

  5. Wohoo! Bra sprunget :) Själv hann jag ”bara” med 6,5 km i förra veckan, men det blev annan träning istället. Själv är jag oxå nöjd med veckan som gick, även om jag saknade ett cykelpass. Fokuserar nog på lite väl många träningsformer för tillfället då jag sällan hinner med allt jag skulle vilja ;)

  6. Johan

    Starkt!

  7. Jo jag är nöjd med min träningsvecka som innehöll ett gympass med kondition på cykel och styrka (armar), ett bodypumppass och en joggingrunda. Mitt mål är att träna tre gånger/vecka och varierat, och det funkade denna vecka! /Maja

  8. Kanske man borde börja räkna ihop sina resultat från en träningsvecka? Snacka om att jag är grön på detta :-)
    Jag är iaf nöjd med min träningsvecka – för jag mår bra. Helgen blev ungefär fyra mil (knappt tre + drygt en) och innan dess, kanske totalt två mil på löpbandet i veckan? Så 60 km, give or take… Ingen ordning alls på mig. Men det funkar ändå!

  9. Jag lovar att nu ska jag sàtta igàng (och inte bara fòr att det àr màndag ;)

  10. Helt otroligt häftigt gjort! Grattis till ultra-debuten! :) Imponerande verkligen!!!

  11. Helt galet bra Miranda!! Jag ser fram mot att se dig på Ultrabanorna!!!!
    11 mil det är respekt!!!

Comments are closed.