Löpvila

Idag blir det löpvila. Jag kände av gårdagens intervaller i benen när jag vaknade. Inte som träningsvärk men som lite seghet i benen. Det är bara bra, betyder att man gjort något nyttigt helt enkelt.

Jättekul att så många förstod mitt resonemang kring beachen 2010. Varför träna för beachen när man kan träna mot sitt livs form liksom?!

© Markus

Bjuder på en ny bild från gårdagen. Inte dåligt att ha sig en egen fotograf egentligen. Å andra sidan höll jag på att förfrysa tårna när jag skulle skutta omkring och springa framför kameran. Oh well, man får väl lida om man ska få fina bilder, eller hur?

Nog om mig, vad ska du göra idag?!

10 Comments

 1. Verkligen lyxigt och det är verkligen super fina bilder. Du blir så snygg på alla och du klär grymt bra i pannband. Hur många gör de egentligen?

 2. Maria

  Vilken bra blogg! Jag blir verkligen inspirerad även om jag inte gillar att löpa. Men spinning är en favorit. Hoppas du får en bra dag!

  • Åh tack Maria! :) Spinning, då är du stentuff! Jag klarar maximalt ett pass, sen är jag död!

 3. Mia

  Så fin du är. Och Garmin är med :) Jag sitter och klurar och funderar. Mejlar strax efter lunch ;)

  • jag vill ha bra form året om, inte bara för sommaren, utan alltid!
   men jag har full förståelse för folk som vill tappa lite innan bikinisäsongen är här!

   • Jo jag har förståelse även för det, vad jag däremot inte förstår är varför fokus skiftar just för att det blir beachsäsong för tränande individer. Alltså människor som redan tränar till vardags, varför ska man helt plötsligt stressa upp sig inför beachen.. osv.

 4. jag kan bara hålla med att du är en grymt inspirerande person..det skönaste är att när många andra träningsbloggar talar om beach 2010..en oftast kortvarig ”förändring” så talar du om träna för att komma i sin livs form! det tycker jag säger allt om vilken sund syn du har på motion och hälsa samt att du ser på din kropp som ett redskap som man måste förvalta :) grymmt!! fortsätt så..Ska köra korta intervaller i morgon (me not like) och nu blev jag faktiskt lite mer taggad efter att ha läst dina senaste inlägg..u rock!!

  • Åh tack så otroligt mycket för din fina kommentar Helena! Du har verkligen tolkat mig rätt, jag ser kroppen lite som en maskin, speciellt när jag säger att jag vill bli en snabb evighetsmaskin. Om jag föder den, tränar den och motiverar maskinen så kommer den gå så långt jag ber den om liksom ;)

   Hur gick intervallerna?!

   • intervallerna gick inte alls..jag maskade och körde ett 90 minuters löppass istället:) mycket trivsammare..gahh..måste sluta skolka från intervallerna!! hoppas du inte är heelt slut av NMT träningen…du såg lite seg ut på bilderna :) med rätta..

 5. its not about liberals and conservatives.thats ridiculous. Its about just seeing beyond the divisive lies of right/left paradigms and getting the courage to stand up for the obvious truth that out shines the good guy/bad guy game. So grow up people and stop playing their trifling game!

Comments are closed.