Fika på söndag?

Okej allihopa, vad jag förstår är det många som kommer att springa Premiärmilen?

Så vi måste dra ihop något!

Tävlingen pågår mellan 12 och 14, beroende på vilken startgrupp man springer i. Vad tycker ni, ska vi dra ihop en fika efteråt? Läget är ju inte det bästa, men alla kan ju plocka med sig några kakor/återhämtningsmål så kan man sätta sig i (det förhoppningsvis) vackra vädret och snacka skit en god stund tillsammans.

Alternativ två är att man tar sig iväg till något fik/lunchställe.

Vad tycker ni?

Alla som inte springer är ju såklart också välkomna!

9 Comments

 1. Jaaa, vore jätte kul! Fast jag inte springer:D

 2. Ja det tycker jag! Fast det är nog enklast att vi träffas direkt efter målgång, känns som ett stort projekt att få iväg alla till ett och samma ställe :) Alla har väl ändå (?) nån typ av återhämtningsmål att äta med sig, så då kan vi ju mumsa på detta tillsammans :)

 3. Det innebär att man har nåt att se framemot i målgången. Låter som en kul idé. Håller mig uppdaterad här om ni kommer fram till något bra :)

 4. Mia

  Ja, det hade varit toppentrevligt. Om jag varit på plats det vill säga :) Jag får springa min egen premiärmil. Buhu.

  • Buhu :(

 5. Jag kommer gärna även om jag kommer till målgången gaska sent efter er. Säg till var ni ska vara!! kram

 6. Jag får springa min egen mil, på egen plats. I min ensamhet. Buhu.

 7. This is a brilliant examination of the global financial system and the current economic crisis both fascinating and frightening thank you PBS

 8. Loving the info on this web site , you have done great job on the content .

Comments are closed.