17km återhämtning

Okej jag vaknade. Piggnade till och såg solen. Vackert. På väg att slänga träningskläderna i tvättmaskinen.

Hmm.. vänta en stund..

Åt frukost och såg Thomas statusrad om en enkel tur i löparskorna. Kände begäret komma.

Hmm… vänta en liten stund..

Ring, ring.

"Ska vi köra?"

Mötte upp dagens partner in crime och återberättade gårdagens Januarijogg som avslutades på 50km. Tanken var en enkel runda runt sjöarna. Innan jag visste order av så hade 5km avverkas. Utan att ens slänga en tanke på det?!

Benen bara pendlade på i solskenet.

Hmm.. 7km skulle ju vara nice. Då skulle jag få ihop sammanlagt 90km i veckodos.

Meeeennnn… 17km skulle ju vara ännu mer nice ;)

Fick med Thomas på idén och laddade vatten hemma. Vi satte av mot vackra Sundbybergs strand. Utan större konstigheter avverkade vi mina uppsatta kilometer och strax så var vi hemma igen.

Härligt väder, härligt sällskap och härligt med energi! Trots 50km igår??! Jag som inte ens hade tänkt springa idag!

Sammanfattningsvis.. toppen. Helt enkelt toppen. Tack kroppen :)

Summa: 17km, 1.41, tempo 6.01, puls 156

Fler som njutit denna underbara soliga dag?

18 Comments

 1. Tanja

  Oh ja, en långtur i solsken blev det även här på andra sidan viken! Det var i och för sig lite kallt, -18 när jag stack ut som sen sjönk till -15 men… skönt var det och vackert också! :)

 2. C

  Har aldrig någonsin mött så många löpare som under rundan idag…solen lockade uppenbarligen:)

 3. Lisa

  Nyfiken fråga: Hur mycket tid lägger du på stretching efter varje löppass?

 4. Ja, det var sannerligen återhämtning. Hade 120 i medelpuls, men mitt hjärta orkade kanske inte jobba hårdare :-)

 5. Alltså, HUR gör du människa! :) Fasiken vilken övermänniska du är.

  Jag skulle verkligen behöva de här marathontipsen du pratat om, hur du tror att alla ska kunna springa marathon? Hur ska man göra, hur ska man kunna tro på sig själv när man sliter med några ynka kilometer och blir helt slut i kroppen? :) Jag skulle gärna läsa mer om det!

 6. Så himla peppad man blir när man läser! Igår var jag otroligt omotiverad och sticka ut och springa (det regn-snöade, var rått, kallt och allmänt otäckt ute). Men efter att ha läst om att ni skulle ut på springäventyr tänkte jag att det skulle minsann jag med! Så blev årets första mil igår – jättestolt och jätteglad. Tack för all inspiration!

 7. Thanks for the write up! Also, just a heads up, your RSS feeds aren’t working. Could you take a look at that?

 8. This will be a much easier series than people will try to make it out to be.seriously? is there ever an easy series? i think the ducks and their rookie goalie last year proved that no team is easily beat in the playoffs.

 9. A whole roundup of each day’s exchanging activity

 10. Thanks for the interesting things you have disclosed in your writing. One thing I would really like to discuss is that FSBO interactions are built eventually. By releasing yourself to the owners the first weekend their FSBO is usually announced, before the masses begin calling on Thursday, you create a good connection. By sending them equipment, educational materials, free accounts, and forms, you become a good ally. By subtracting a personal interest in them and their circumstances, you make a solid relationship that, on many occasions, pays off if the owners decide to go with a real estate agent they know in addition to trust preferably you actually.

 11. Hey very nice blog! Man . Beautiful . Amazing . I will bookmark your blog and take the feeds also.

 12. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 13. Fantastic blog you have here but I was curious about if you knew of any user discussion forums that cover the same topics talked about here? I’d really like to be a part of group where I can get comments from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thanks a lot!

 14. You could create cheap rusty hearts gold up or down. These are therefore lovable in addition to great . it’s excellent when camping!

Comments are closed.