50km överallt och ingenstans!

Igår sprang vi på riktigt ingenstans och överallt. Vänta ska ni få höra !

Jag, Suss och Thomas slängde ut en förfrågan om långlopp på facebook och i bloggarna så sent som i fredags. Dvs inte med mycket framförhållning direkt.. men ändå blev det ju en himla fin uppslutning på 12 personer som ville springa! Härligt att möta den gruppen på lördagsmorgonen.

Tyvärr blev Thomas sängliggande och fick ställa in (vi saknade dig!) och Susanne kände sig inte alls speciellt bra, utan kämpade tappert i 12km innan hon lade av (vi saknade dig sedan också vännen).

Men som tur var så hade vi ju skrapat ihop ett supergäng! Alla glada och goa :) Lina och IronmanAlex , Lyzyrunner Paula, LoparJanne , Magnus, Nina, Mr Värmdö Mattias, samt Mia och Ingela som minsann skulle skapa stordåd under dagen.

Vi lämnade Sumpan, tog oss fram via Solna och Hagaparken, Stadion, sedan vet jag inte riktigt, men vi hamnade ute på Djurgården en sväng (jag hade ingen bra koll, jag pratade ju mest och lät göteborgaren Paula ansvara för att hitta.. ;)

Vackert som tusan var det i alla fall ute på Djurgården och stämningen var på topp! Utan större eftertanke hade hela gänget snart avverkat 2 mil, och vi hade en stundande kaffepaus framför oss! Först skulle dock både Mia och Ingela distanspersa, då dem tidigare endast sprungit så långt som en halvmara. Det hade man aldrig trott för de trippade över 22km-snöret utan något problem överhuvudtaget! Härligt!

Sedan klampade vi in på Lilla Parkkaféet precis bredvid Skansen och Gröna Lund. Perfekt för ett gäng svettiga löpare faktiskt, men supergoda bullar och trevliga ägare.

Sedan satte vi igång benen igen och tog oss mot city. Vid Östermalms Torg hoppade Alex, Lina och Magnus av som alla kände att det fick räcka idag. Så resten av oss fortsatte glatt framåt. Jag kan erkänna att jag aldrig ens reflekterade över distansen idag. Jag bara fortsatte och fortsatte och klockan fylldes på med kilometer ;D Precis som det ska vara!

Strandvägen, runt Skreppsbron, Blasieholmen, Kastellholmen, genom gamla stan och Skeppsbron och mot Södermalm.

Vi peppade Mia och Ingela hela vägen till slussen där de till slut kände sig nöjda, och det ska dem vara! Från distansrekord 21km hade de nu avverkat hela 30km! Stora leenden från deras håll, jävlar vad bra jobbat! Man minns ju själv hur det var när man äntligen kom upp i 30km. Det var stoort!

Nu var det Mattias, Janne, Paula och jag själv kvar. Alla glada och alla hade vi faktiskt från början sagt att ”Jävlar vi fixar 40km”. Det var jättekul faktiskt, att ha andra med sig som också ville upp på dem distanserna även ett vanligt lördagspass.

Vi styrde kosan åt något håll, vad vet jag… haha. Jag lät Mattias styra nu, han hade ju bra koll och jag tror i alla fall att vi tog lite av Midnattsloppet-banan och sedan vidare längst med Hammarby Sjöstad? haha herregud jag hittar ingenstans.

Vid 35km kändes det fortfarande oförskämt bra och det var nog någonstans där jag började tänka att jag inte ville sluta vid 40km. Shit pommes frittes, det var ju enkelt! Benen bara pendlade :)!

Teamet var starka. Vi tog oss via Årstaviken, Tanto och Södermälarstrand innan vi var tillbaka i Slussen. Nu började de andra bli lite trötta och kämpade. Jag själv kände av tröttheten lite så jag pratade inte mycket.. men benen pendlade på utan problem. Jag bara njöt. 40km och vi hade gjort det enkelt, livet är bara så gott!!

Vi tog oss hela vägen fram till Centralen innan vi sa hejdå till alla. Kul att lära känna dig Mattias, härligt att springa med dig som vanligt Paula och kul att se dig igen Janne. Jävlar vad vi är bra! Vi sa hejdå vid 41,60km på 4.13.

Jag tog mig in på Donken och laddade med vatten. Hade i mig ett paket Sport Beans och satte i mig mp3-spelaren. Tidigare i livet hade jag nog aldrig gjort såhär – fortsatt själv. Men nu vet jag att jag kan. Och jag vet att jag kan springa 50km. När man känner sig så fräsch som jag gjorde i benen igår vid 40km så lägger man bara inte av. När man kan njuta ännu en timma!!

Via Centralen, Vasastan och Pampas. Mörkret bäddade in världen. Underbar musik. Endorfiner i kroppen och en energiboost. Vid 43km flög jag fram som om ingenting! En lååång passage i 5tempo och livet lekte. Jävlar vad stark jag var! Jävlar vad underbart det var att springa helt enkelt!!

Fram till 47km hade jag faktiskt noll problem. Ungefär där blev jag lite trött.. Men jag behövde inte kämpa så himla mycket för att ta mig hem faktiskt. Inte i närheten av hur mycket jag kämpade på mina två första marathon vecka 1. Nu njöt jag bara. Det ska kännas efter 47km, något annat vore väl tokigt?

Mosade på sista 3km som försvann rätt omgående och så äntligen var jag hemma! Med FEM FINA MIL I BENEN!

STORT LEENDE!! JIPPPPIII!!

Vilken toppendag! Perfekt väder, jättegoa nya och gamla ansikten att springa med, roliga samtalsämnen, en kropp som PRESTERAR och helt enkelt en underbar löptur ÖVERALLT OCH INGENSTANS i Stockholm!

UNDERBART, UNDERBART!

Summa: 50km, 5h05min, tempo 6.07

 

50 Comments

  1. Jag undrar om du inser hur fantastiskt roligt det låter när man läser:

    ”Fram till 47km hade jag faktiskt noll problem. Ungefär där blev jag lite trött..”

    Tack för en supertrevlig runda och nästa gång ska jag ta och haka på lite längre, kanske ;)

    Hörs snart,
    kram

    • hahaha.. aa jag tänkte inte så mycket när jag skrev det;)

      Kul att se dig igår! :)

  2. Sanna

    Du är helt galen tjejen men samtidigt en av mina största inspirationskällor när det gäller löpning! Keep it up!

    • Haha :D Stort tack !

  3. Mia

    Tack för en grym dag! En otroligt rolig lördag i väldigt trevligt sällskap. Stockholm från sin finaste sida, pigga fötter och härliga nya bekantskaper. -Det kommer absolut att bli många fler sällskapslöpturer för min del!

    • Tack själv Mia! Vi hörs för fan, lägg till mig på fb om du har lust: Miranda Kvst. Hej hej :)

  4. Du er jo helt rå Miranda!!! :) :) Sjukt bra!

    • Tack Jeanette!!

  5. Mats S

    Imponerande att läsa om!
    Ger lite perspektiv på vad jag själv sysslar med!

  6. Tack för igår och superbra jobbat! Ledsen att jag inte hade ”tid” att hänga med dig sista sträckan tillbaka till Sundbyberg. :)

    • Haha.. nästa gång? ;)

  7. du är otroligt inspirerande!

    • Tack Nessan, vad snällt ! :)

  8. Var du så hungrig att du var tvungen att sätta i dig mp3-spelaren? ;)

    • HAHAHAHA ;D

      Du som kan.. snabb eller långsam energi i den?

      • Tämligen högt innehåll av icke digererbara fibrer. Lågt innehåll av kolhydrater, fett och protein. Kcal-snålt. Borde ge magen nåt att jobba med ett tag.

  9. Låter som en fantastisk dag! Jag var sugen på att hänga med, men hade lovat sonen att vara med honom på friidrottstävlingar hela dagen. Och det var ju också fantastiskt roligt! Idag har jag klämt till med 20 km, vilket är mycket för mig och det känns toppen! Och nu lagar maken söndagsstek – kan man ha det bättre! :-)

  10. Clarification: I actually wish I was 2 in the eighties.

  11. immense listing you latch on to

  12. Fantastic beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your website, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a appropriate deal. I have been tiny bit acquainted of this your broadcast provided brilliant clear concept

  13. Yellowtail stands in for mahi-mahi. Nile perch is labeled as shark, and tilapia may be the Meryl Streep of seafood, capable of playing almost any role.

  14. The graduation class associated with Kwantlen’s fashion students

  15. @BearFlagFan — you are ignoring one crucial element in your religious discrimination argument. BYU will not play on Sundays — that is a huge logistical nightmare in just about every sport but football. And it would be a legitimate reason for the Pac-10 to bypass BYU.

  16. I observe there is a lot of spam on this website. Do you want aid cleaning them up? I will help amongst courses!

  17. You made some decent points there. I did a search on the subject and found most people will go along with with your blog.

  18. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

  19. a cheap rs gold about suitable

  20. Exellent Vendeur avec runescape qui ego recommande ¨¤ finis !! SUPER transaction : lequel du

  21. My personal opinion is that this article is terrific. I agree with much of the information you’ve provided and I’m interested in reading more articles written by you. Good job!

  22. httphervelegerdress20130.tripod.com

  23. Bilderberg is The Nwo Mark Anderson Reports

  24. CHOIPHOTOS Guest More About. Details On loans for people on child benefits

  25. Looking Beyond the Vanilla Data Center Home AlwaysOn

  26. Porno Bild Blog Gummisklavin geschnrt im Sklavenkfig

  27. A Step from Action Help guide for Cash advance buy facebook likes Terresa Dyck

Comments are closed.