Herrejävlar, vad långt det var till Ropsten!

Alltså, herregud. Herre-guuud!

WEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Mina ben värker. Min mage skriker av hunger och mitt hjärta bultar av lycka!

Ett till fakking marathon!

Jag gjorde det gott folk! Det absolut tuffaste träningslångloppet hittils i mitt liv. Men jag gjorde det. Jag gjorde det!! Inom loppet av 3 dagar har jag haft mina två tuffaste långlopp. Jag gjorde det!!

Men jag hade ingen aning om det i morse. Det hade jag ingen aning om alls.

Men tack vare supervänner, utmaningen och en fantastisk kropp så fixade jag det.. och faktiskt, ett förvånansvärt bra pannben.

Ni ska få veta mer såklart. Men nu måste jag äta. ;D

Från Norsborg;

Stort tack för supersällskap mina två järnmän Alex och Thomas och världens charmigaste Paula och Tobbe!

…and all the way to Ropsten!!

Mer om detta fantastiskt jobbiga, trevliga och mörbultande långlopp kommer förstås. Det var ett himla gött sätt att fira en röd dag på ;) Jippii!!

3 Comments

 1. Laura

  Nå må du stoppe og pause litt! Elsker ditt initativ, elsker ditt pågangsmot, har fått masse inspirasjon fra bloggen din. Men nuh! Jeg tviler på om kroppen din tåler hva du holder på med for tiden. Dette er ikke ment som kritikk, men tenk deg litt om bare. Mange mil er mange mil, for hvilken sine ben som helst. Hilsen tidligere toppidrettsutøver med mange mil i benene, flere før; nå må jeg hvirkelig proritere og porsjonere milene etter hva benene tåler, arrrgh! ”Bedre føre var enn etter snar”;-)

 2. Laura

  Nå må du stoppe og pause litt! Elsker ditt initativ, elsker ditt pågangsmot, har fått masse inspirasjon fra bloggen din. Men nuh! Jeg tviler på om kroppen din tåler hva du holder på med for tiden. Dette er ikke ment som kritikk, men tenk deg litt om bare. Mange mil er mange mil, for hvilken sine ben som helst. Hilsen tidligere toppidrettsutøver med mange mil i benene, flere før; nå må jeg hvirkelig proritere og porsjonere milene etter hva benene tåler, arrrgh! Og ja, jeg elsker fortsatt løping:-) “Bedre føre var enn etter snar”;-)

 3. Ann

  Fy tusan vad du är GRYM! Jag är sååå avis.
  Ha en finfin helg!

Comments are closed.