Status

Med risk för att få lida av det senare.. men jag känner mig hur bra som helst !

Pigg och noll aning i kroppen om gårdagen faktiskt.

Helsicke så livet leker just nu, jag bara njuter av det. Det är fantastiskt.

Jag vågar lova att jag kommer springa i helgen också, både lördag och söndag. Inga mastodontlopp, men definitivt löpning. Planen är att få till en fin mängdvecka för att sedan superkompensera under nästa veckas återhämtningsvecka. Där ska dessutom måndag till onsdag vara löpfria. Bara det liksom, bäst att man springer till sig en massa endorfiner innan dess ;)

Men helt ärligt. Jag ÖNSKAR VERKLIGEN att alla ni därute också kunde få känna såhär. Jag får många mail och kommentarer från människor som önskade sig kunna springa långt utan att riskera skador, eller vara tvungen att avbryta halvvägs pga känningar. Jag vet inte varför jag håller ihop så bra (ta i trä) men jag önskar verkligen att alla kunde få känna sig starka i sina kroppar. Att kunna lita på att de höll. De önskar jag verkligen.

En bild från gårdagen förresten. Jag hjälpte till en aning med navigationen.. en aning ;)

Nej nu måste jag rusa om jag ska hinna med kvällen!

4 Comments

  1. this would be an amazing event to attend !!!

  2. I enjoyed the information in your article. I like how you laid it all out so clearly. There’s no way to mistake what you’re thinking. I like this topic and I hope to read more.

  3. I aquired those particularly for my favorite 15 12 months out of date good friend once my favorite elderly colleague (Sixteen) got such a partners the year before. Both Adore rusty hearts power level & take rusty hearts power level continuously. We have career offers invested in a moccasins & a couple all the taller classic. The happy couple we have for the season always you shouldn’t glimpse ”worn out” & your lover brings rusty hearts power level continuously.Arrangement Just one full size less significant given that the leather-based genuinely does extend with the shoe. My best children are a fabulous proportions Hunting for & the length Eight meets excellent : ) Worth the selling price!

Comments are closed.