Status igen

Hoppsan livet går inte som planerat ibland!

Min supergrymma löpardejt uteblev tyvärr idag pga döttrarnas magsjuka. Så jag fick morgonen att disponera på egen hand. Lyckades förstås att sova bort den (!!), vakna upp med huvudvärk och inse att jag inte ens hinner springa nu.

Eller nja. Jag hinner nog precis springa en liten kortisrunda innan resten av dagens planer ska sättas i verket. Men jag är trött och skiter i det, jag har ju knappt vaknat. Herregud. Semester gör en människa lat, eller möjligtvis 2 marathon. Jag vet inte vilket.

Så det var ju snyggt jobbat Miranda, Oh well. Fast jag hävdar att orkar man inte springa så ska man inte springa. Hur kul är det liksom?

Nää.. nu ser jag fram emot resten av denna dag, för dagen kommer bli riktigt fin :)

…och dessutom springer ni väl för mig va?

2 Comments

  1. s

    nää jag är förkyld och har knappt nån röst så vågar inte.. har typ vila hela veckan så måndag kör vi :P

  2. Semester gör en lat, det kan jag skriva under på! Sov 16 timmar i går och 9,5 timmar natten till i dag (och då blev jag ändå väckt!) och jag har verkligen inte sprungit några marathon ;)

Comments are closed.