Dagen efter

6mils-leende ;)

Alltså, vilken helg. Som ni sannolikt förstår så har jag inte lyckats sätta det mesta på pränt. Kanske för att jag var ett wreck igår efter löpningen. Jag brukar faktiskt aldrig vara så skakad som jag var igårkväll. Helt körd. Men samtidigt galet fylld av inspiration från helgen. Som ni såklart kommer att få höra mer om. Jag har lyssnat på ultralegender, pratat med landslagsfolk och TEC-vinnare, människor som korsar världsdelar och många, många fler ultrafantaster.

I deras närhet finns bara distans. Ingenting är långt nog. ALLT kan erövras.

Det är häftigt, och jag måste nog skriva ner allt så snart som möjligt för att komma ihåg det. Jag lämnar hursomhelst denna helg med en STOR inspirationsboost. Så många härliga löpare. Riktigt gött.

Efter jobbet, efter jobbet ska jag berätta om min brutala down. Men det viktiga att minnas att jag fanimig tog mig upp igen.

Veckan som gick fylldes för övrigt upp med 70km löpning (1pass 5km, 1pass 5km och ett pass 60km ;) samt 2h spinning. Kände mig rejält tveksam då veckan började med benhinnekänningar, men galet tacksam när benhinnorna inte kändes för fem öre under gårdagens 6 mil.

Denna vecka fortsätter jag mycket alternativträning. Styrketräning och spinning. Lugnt med mil under arbetsveckan tror jag. Springer gör jag först på onsdag. Jag vet att jag kan springa långt, men jag har inte råd att slita ut benen nu.

Nu börjar ännu en vecka mina vänner, och den välkomnar vi, hoppas alla andra har haft en toppenhelg!

Men först gårdagens återhämtningsmål direkt efterlöpningen. Ostkaka. Rune Larsson style ;)

7 Comments

 1. Jag märkte inte att du hade problem. Du hade ju till och med krafter kvar att springa några km extra trots att löpet var över. 60 km är mycket, särskilt på det underlaget. Tack för trevligt sällskap!

 2. Mia

  Jag fick en uppmaning i min blogg om att jag borde utmana ”löparbloggdrottningen”. Men eftersom jag är en så stolt jävul så tror jag att jag avstår efter att ha läst detta :D Haha… Bra jobbat!

  Kram m

 3. 60k är grymt imponerande! Riktigt gott att känningarna i benhinnorna gav med sig. Det finns inget som gör en mer lycklig än att konstatera att man är skadefri :).

  Rune Larsson är helt klart grym! Såg en föreläsning på TV med honom för en tid sedan. Han kallar sig tydligen kalorist så jag antar att han äter som en häst också :)

 4. Lorena

  Härligt! Good job :) Riktigt härligt återhämtningsmål också ser jag! Ostkaka ftw, det är föda för RIKTIGA atleter haha!

 5. Minst sagt ”Bra” jobbat som vanligt! Och det bästa att benhinnorna inte bråkade… Tror inte många kan springa 6 mil utan att det känns något där :) Grymt Miranda!

 6. I was reading some of your posts on this internet site and I conceive this internet site is rattling informative ! Retain putting up.

 7. My pops ordered these particular to do for my birthday around charcoal, they are your 1 / 3 two of cheap rusty hearts gold, these all vary patterns, as well as the happen to be definitely my favorite. I have buff calves and even was obviously a tad bit fearful that they can may be snug approximately a lower legs, however they accomodate my calves and are not necessarily limited in any respect. My partner and i obtained some sort of measurement Seven additionally they fit in to be a glove and now have conformed that will my favorite ankle i really seem like that they were generated especially everybody. I may are a good cheap rusty hearts gold client does not matter how a large number of ”top stylists” appear at first sight due to layout. They are very well manufactured, stick with all kinds of things, survive indefinitely, so are some of the most decent cheap rusty hearts gold That i very own.

Comments are closed.