Internationell!

När jag bodde och bloggade från Italien under 2009 förstod jag att det blev massa läsare från alla olika håll. Men nu då! VILKA ÄR NI?! :-) Vilken glad överraskning när jag kollade lite statistik, var ett tag sedan.

Ni är ju ÖVERALLT!!

Löpning är hett i alla möjliga delar av världen?

Varifrån kommer du? Om det så är Luleå som Brunei.. varsågod och avslöja om du vill :)

76 Comments

  1. Lorena

    Jag är pricken under Borlänge. Ludvika, dalkulla :)

  2. Kalle Sätterström

    Hej Miranda!
    Själv bor jag i Säter, 20 mil från Stockholm. Blev tipsad av min dotter som bor i Falun att gå in på denna sida. Har kollat in några gånger under de senaste två veckorna. Verkligen inspirerande det du skriver. Vi springer o cyklar, visserligen inte i samma utsträckning som dig. Men oj vad skoj att läsa din sida. Lycka till i din satsning, jag håller tummarna för dig.

  3. Linköping :)

  4. Camilla

    Det måste vara jag som är Eskilstuna-pricken ;)Älskar din blogg, den är sjukt inspirerande! tyvärr så måste jag själv ta ett uppehåll i min löpning på några månader men fortsätter ändå läsa å bygger på min löplängtan ännu mer:)

  5. L

    Malmö kommer jag ifrån :)

  6. LL

    Tycks var fullt med dalfolk här. Själv är jag också från Borlänge.

  7. LULEÅ..

  8. Luleå här!! :)

  9. Själv är jag från Vilhelmina och inspireras fruktansvärt mycket av din tränings- och löpglädje.

  10. Göteborg :)

  11. Emelie Bylund

    Hej! Jag bor i Norrköping. Blev så taggad av din resumé från passet i söndags att jag nu inatt drömde att jag själv var ute och sprang ett ordentligt långpass. Blir Sthlm Marathon i år för min del, sedan blir det förmodligen ultra på sikt för mig med. =)

    //Emelie

  12. Umeå var det här!! :)

  13. Evelyn

    Stockholm!

  14. Nemo

    På rygg i en guppande segelbåt i Salvador. Ser ingen prick i sydamerika så då har man ju i alla fall uppnått en liten seger för dagen :) Inspirerande läsning om löpning i vintervädret när man här tagit mindre än 700 dagliga steg den senaste veckan… Ramlade in här från menmia och tyckte det var kul läsning. Kämpa på i kylan!

  15. Elin

    Är nog jag som är markerad i Uppsala, du vet nog vem jag är sen tidigare :)

  16. Pernilla

    Jag kommer från Tomelilla och jag läser din blogg flitigt!! Tack så jättemycket, jag får så mycket inspiration av dig!

  17. Uppsala

  18. Mitt emellan prickarna för Jönköping, Växjö och Halmstad, så vet inte riktigt vilken jag tillhör…

  19. En till Uppsalabo här!

  20. Ulrikke

    Hei!

    Jeg er fra Tromsø, den nestnordligste prikken på Norgeskartet:) Jeg kom innom bloggen din da en norsk løpeblogger linket til den, og jeg er nå fast leser. Jeg løper halvmaraton, men blir veldig inspirert når jeg leser hvordan du har bygget distanse opp til det nivået du er på i dag! Stå på!

  21. Oslo (Firenze) men det vet du jo allerede :D
    Merker jeg har blitt dårlig på å kommentere i det siste, shame on me! Skal bli bedre altså :)

  22. Åsa

    Jag är från Jönköping! Kul med så stor spridning på läsarna!

  23. Mirre

    Jag står för prickarna vid Helsingfors och Vasa. Har följt med din blogg ett bra tag nu. Mycket inspirerande texter! :)

  24. Jag är pricken vid Västerås! :-D

  25. Aldijana

    Jag är från Linköping! Jag har läst din blogg i snart ett år nu och du har varit en stor inspiration. Ibland när det är jobbigt ute i spåret tänker jag på allt du klarat av och blir peppad till att fortsätta! Because I can if I want, liksom=)Drömmer om att i början av hösten kunna springa ett marathon.
    En rolig sak till är att jag köpte en Garmin 305 idag! Har längtat efter en väldigt länge (har ju sett hur stor glädje du har av din) så det ska bli så kul att ladda kilometer på den nu!

    Önskar dig ett stort lycka till på 100miles!

  26. Sara

    Jönköping här också!

  27. Umeå!

  28. Jag befinner mig i vanliga fall under Halmstadpricken men just nu befinner jag mig i Stavanger i Norge.

  29. Camilla

    Jag hamnar under Göteborgs pricken. Har läst din blogg i ca 1 år tror ja de blir, är ingen löpare men försöker å bli:) När de känns motigt så brukar ja tänka de du några gånger skrivet.. det är bara ett ben framför de andra!

    • Jajamen! Kul att man kan bidra ;-)

  30. Fanny

    Sundsvall! :)

  31. Lena B

    En av Australien-prickarna, Brisbane närmare bestämt…
    Har dig som stor inspirationskälla till att börja springa för första gången i mitt liv som återhömtning från avslitet korsband i knät, så stort tack!

    • Åh tack Lena. Lycka till med återkomsten nu :)

  32. Lund! :) Men det kan ha vart jag som skapade pricken i Indien, för jag var där på semester och läste din blogg via WiFi och Iphone :)

    • Yeaaahh ;) känner mig speciell :)

  33. Tanja

    Det är jag som är pricken där uppe i västra Finland :)

    • Terve :) allt jagh kan, plus Moi mukulat som jag inte ens vet vad det betyder?

  34. Ullis

    Tjej från Umeå som läser din blogg för inspiration till min egen löpning. Vågar bara drömma om ultradistanser, mitt mål i vår är att ta halvmaran under 2 timmar.

    • Det fixar du!!

  35. Karolina

    Hej, jag bor i København. Läste din blogg då och då redan när du bodde i Italien (minns inte hur jag först kom in på den), men började följa den mer och mer allt eftersom jag själv ökat min löpmängd. Tycker jag har fått många bra tips, t ex om kompressionsockarna. :-) Har dock problem fått med mitt vänsterknä, så jag springer inte så mycket just nu… men det gör det nästan ännu roligare att läsa om din träning! :-)

    • Ojoj det är länge alltså :-) Hoppas verkligen du får bukt med problemen så du får springa en massa snart igen!

  36. Hannah

    Hej Miranda!
    Jag bor i Berlin. Sa inte du nåt om att springa Berlin marathon? ;-)
    Tack för inspirerande blogginlägg och mycket löparglädje! Mer sånt!

    Ha en bra dag!

    • Jag SKA springa Berlin Marathon! ;D

  37. Mariehäll. Så nära men ändå så långt ifrån:-) Har bara skymtat dig en enda gång som hastigast från bilen. Men vi träffs nog vad det lider.

  38. Singapore!
    Tack för en super inspirerande blogg :) Kram

    • TAck Katarina!!

  39. Linda

    Jag är ifrån Malmö och älskar din blogg. Kan tyvärr inte löpträna pga fel på ljumske o knä men drömmer mig bort i din blogg o hoppas att en vacker dag kunna löpa milen utan skador. Tack för att du inspirerar mig och alla andra varje dag! Kram Linda

    • Åh tack så mycket Linda :-) Hoppas verkligen du ska få springa igen snart!

  40. Krister Lind

    Från Borlänge. Lycka till i Portugal.

  41. Tjej 15 år från Nynäshamn, blir otroligt inspirerad av att läsa din blogg, hoppas att jag i framtiden kan springa lika långt och fortsätta älska löpningen på det sättet dom du gör!

    • Det tror jag säkert du fixar :-D

  42. En av de som utgör Stockholmspricken, men tekniskt sett Solna. Vet att du fick mitt mail, blev väldigt glad över ditt svar och din underbara inspirationsförmåga. Tack igen!

  43. Klicka in en Hamburg punkt och en Oslo punkt pa mig. Och en Dubai under perioden, men ser att den inte är med i statistiken.

  44. Linnea

    Jag är ifrån Östersund, har precis börjat springa igen efter ett låååååångt uppehåll pga löparknä. Älskar att läsa din blogg och får så sjukt mycket inspiration från dig!

    • Åh tack så jättemycket Linnea!! Njut av löpningen :-)

  45. Seattle! Men med alla dessa svenska löparbloggar så känner jag mig nästan som att jag är i Sverige :)

    • HAha! ;D

  46. t

    Norrköping ett par veckor tillbaka, dessförinnan Jönköping.

  47. I Eskilstuna finns jag.

  48. ana

    san francisco, svenska löparbloggar är så mycket roligare än amerikanska :)

    • Jippi :D

  49. Jennie

    Och jag står för Sydney-pricken. Har följt din blogg nästan från början. Blir alltid glad och inspirerad av dina äventyr. (fast just nu får jag inte springa, har förstört ryggen :-(

    • Ojoj sedan februari 2009??! Herregud ;D

      Åh hoppas ryggen kurerar sig!

  50. Jakobstad, Finland!

    Det är långcykling som ligger mig närmast om hjärtat (163 km igår med den mysiga starttemperaturen -30°C) men jag drömmer om ultralöpning…

  51. Anni

    Jag pluggar i Singapore men bor vanligtvis i Stockholm, där har du en Asien-prick förklarad :)

  52. Therese B

    Härliga Göteborg, som bjöd på ett 30km-pass vid havet idag :)

  53. Elin

    Alperna i Frankrike, studerar ett år här borta och tappat motivationen helt. Går in på din blogg, ser 50 km avklarat och ger mig ut på 25km. ”Kan Miranda 50km så ska jag klara hälften ;)”

  54. […] what is otherwise a very nicely done piece by historian Niall Ferguson, whose PBS documentary "The Ascent of Money" should be considered required viewing for every individual on the planet (particularly […]

  55. This page appears to get a great deal of visitors. How do you advertise it? It offers a nice unique twist on things. I guess having something authentic or substantial to post about is the most important thing.

  56. I think we should realize reviews are basically personal opinions which can be influenced by any number of things. This is why a book can get what seems to be wildly conflicting reviews. Some reviewers can skip over bad grammar and editing because they love the plot and characters. Another reviewer can be so put off by the aforementioned that they cant get into the story. One persons like is anothers dislike. A reviewer may interpret a work in a way the author never intended.

  57. It’s exhausting to seek out knowledgeable individuals on this subject, but you sound like you recognize what you’re speaking about! Thanks

  58. An extra TEPCO official mentioned they offered that quantity to 10 towns yet one declined to take the bucks

Comments are closed.