Den alternativa veckan

Vet ni vad. Det blir en alternativ vecka nu. Verkligen.

Kroppen är fortfarande mör från söndagen. Under hela gårdagen gick jag i kompressionstights (under mina vanliga tights) och hoppades på att det skulle göra underverk. Lät ändå som en gammal 90-åring varje gång jag reste mig ur kontorsstolen.. men mina kollegor har ju vant sig vid det här laget. Ingen som höjde ögonbrynet när de hörde 60km-storyn. Blev samma gamla ”Är det inte farligt i kylan?” och ”Du är inte helt normal”, men jag vet att de menar väl. De förstår mig bara inte ;)

Den här veckan som kommer tar jag det lugnt med löpningen. Inte egentligen av fysiska själ, utan mer mentala själ. Jag vill alltid VILJA springa, och som det känns nu är jag inte speciellt sugen på det alls. Haha. Men det kanske har att göra med mina stackars möra stela ben.

Hursom. Jag kanske inte ens tar mig an något långlopp i helgen, det har blivit så mycket av den varan, och jag kan ju inte trötta ut min långloppsglädje.

Så denna vecka kör jag totalt på känn. Blev lite inspirerad under helgen att köra styrka eftersom alla riktigt duktiga ultratjejer hade ju vältränade benmuskler. Så nu måste jag börja mosa ben på gymmet, eller ja, kanske ta mig an en och annan benövning då och då i alla fall;)

Något sådant här blir det:

Mån: vila

Tis: Spinn 60min + styrka en stund

Ons: Enkel löpning ca 10km

Tors: Morgonspinn + kvällsspinn, alternativ Train4Runners.

Fre: Vila

Lör: VEM VET

Sön: VEM VET

Som ni ser är det ingen större plan alltså. Känns skönt. Prioritera annat också. Kvällens spinning handlar mest om att värma upp kroppen, ska inte köra på stenhårt. Vill gärna bli varm och strecha ut rejält. Återhämta mig.

46 dagar till TEC. Shit det börjar närma sig. Gött gött.

Hoppas ni andra ser fram emot en mysig träningsvecka!

5 Comments

  1. TACK för blogpress-app-tipset, vilken fantastisk app :)

  2. AKA

    Kör du 2XU compression tights? Isf var köper du dem? Jag letar m ljus o lykta men hittar dem bara på nätet och skulle vilja prova ut dem innan…de är ju rätt dyra hmm…

  3. Har införskaffat stödstrumpor, både knä och strumbyxvarianten för att ha efter långpass mm på jobbet. Kan verkligen rekomenderas

  4. Hello there I like your blog. Would you like to invitee submit in my own at some point? If so you should inform me via e-mail or simply answer this particular opinion because I enrolled in announcements and will understand should you.

  5. Extraordinaire runescape gold QUE DU BONHEURJE RECOMMANDE Indulgence

Comments are closed.