Söndags-strategi

Hejsan hoppsan vänner.

Efter gårdagens löpning var jag iväg på middag och jag kände mig ändå riktigt fräsch i benen. Idag hyfsat fräsch också. Det var väl lite det jag ville komma åt, och därför sprang jag ju i ett tempo som inte skulle bryta ner mig. För att jag visste att jag skulle behöva springa långt även idag.

Tanken igår var att jag skulle behöva avverka minst 40km för att ha en duglig chans att fixa dagens, söndagen, distans. Tack gode gud sprang jag 50km igår, så jag har ”bara” 28km kvar av utmaningen att fixa. Känns överkomligt, även om det förstås också är långt.

Men som sagt, överkomligt. Strax ska jag iväg och hämta upp mamma och vi ska ta och springa en runda. Jag tror inte jag tar alla 28km i ett stöp, utan springer så gott jag kan här på förmiddagen, förhoppningsvis runt 15km, för att sedan ha en kvällsrunda att bara ”pannben’a mig runt” senare. Haha .. jag älskar att utmanas.

Damn jag ska VINNA!

4 Comments

  1. Impressive show. seems to be no save place to put our money. maybe underground fireproof safe :)

  2. I found your article and started reading. You must be truly dedicated to your writing to be able to keep this topic interesting. I agree with much of the content you have written. Well done.

  3. Each of these rusty hearts power level include the main.I thought they’d turn into little extra olive colored are worried about scams definitely the right rusty hearts power level!

  4. Thanks for your tips on this blog. One particular thing I would wish to say is purchasing electronic devices items on the Internet is nothing new. In reality, in the past decade alone, the marketplace for online consumer electronics has grown considerably. Today, you’ll find practically any specific electronic unit and tools on the Internet, including cameras along with camcorders to computer parts and video gaming consoles.

Comments are closed.