Alla vägar ledar till…

Ja, ni vet var. Italia-land. Rom! Äntligen prata lite italienska och dricka cappuccino :)

”Uppladdningen” började väl redan fredag morgon kl 03 när vi steg upp. I och med ett alldeles för tidigt flyg blev det en otroligt LÅNG dag. Somnade gjorde vi inte förrän 23, dvs 20h efter uppvaknande. Däremellan färdades vi Sverige-Italien, kånkade ryggor, promenerade majoriteten av timmarna i Rom; runt Colosseum (på guidad tur som äkta pensionärer), Forum Romanun och Fontana di Trevi. ONT hade vi i både ben och fötter när vi till somnade.

Men vem bryr sig när man är på semester?!

 

 

(..jag måste bara erkänna att jag har roat mig en HEL DEL åt alla kommentarer och mail(!!) om att jag och Alex borde vara tillsammans/passar bra tillsammans/är ihop?/borde få ihop det/är söta tillsammans osv. Verkligen, det har varit jätteroligt hihi. Så därför var det extra kul att hålla det lite hemligt ett tag… Men jag håller med.. IronmanAlex och DuracellMirre är en ganska bra match. Och ja, söta ihop är vi också..)

Morgonen därpå blev det en morgonjogg och det var allt annat än pigga ben som joggade. Avverkade 5km till Spanska trappan gjorde vi, men känslan var väl ”sådär” dagen innan ett marathon. Jag var glad för att jag inte skulle gå för hundra dagen därpå. Stadsvandringen hade tagit på krafterna!

Vi laddade tillsammans med underbara Therese och Fredrik; massa kaffe, pasta och Tiramisù!

..och sedan var vi till slut redo för Rom Marathon….

Tutte le strade portano a Roma!

8 Comments

 1. C

  Såg precis dig på lokalnyheterna himmel så olik du var dig från alla bilder ….absolut ni passar ihop:)

  • Miranda

   Nej fyfan, mitt i ett löppass i mörkret och filmad från sidan halvt uppifrån och halvseriös.. nää inte min grej inser jag :( kände inte igen mig själv heller

   • C

    Det var väl som jag trodde på lokalnyheterna kan dom inte filma;)….men syftet var bra.

    • hahah… aa vi skyller på filmningen ;) ;)

 2. vad kul med en kille.. hur länge har ni varit ”ihop?”

 3. Ja ni är ett grymt team ihop! Perfect match :) och tack för lite fina bilder på Rom. Helt fab. stad!

 4. An impressive share, I just offered this onto a colleague who was undertaking somewhat analysis on this. And he in actual fact bought me breakfast mainly because I located it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to go over this, I think strongly about this and appreciate studying alot more on this theme. If potential, while you turn into knowledge, would you thoughts updating your web site with extra details? It really is very helpful for me. Tremendous thumb up for this site submit!

 5. I really get this revolutionary product just about all the time, they’re for that reason very fashion. Generally there fantastic mainly because your ft . certainly not receive extraordinary, truth be told there heavy duty, when you destroy rusty hearts power level in there all the more nice they can’t receive messy invest the good care of rusty hearts power level. I haven’t had a a dangerous thing to say about this program.

Comments are closed.