Att hinna andas

Jag visste att det  var något jag hade glömt. Städa hemmet. Upptäckte det igår efter jobbet när jag såg lägenheten igen sedan torsdags. Skit också. Kan man åka till Portugal en vecka och glömma bort det igen?

Massor av måsten för stunden känner jag. Det är nackdelen med semester, allt bara växer på alla håll. Jag har alla dagar bokade fram till Portugal. Sedan när jag kommer hem är det full rulle igen. Känns lite mastigt. Knappt så jag kommer ihåg att TEC är den 9:e april. Herregud, det är ju nära! 18 dagar kvar!!

Tur att jag har insett att man kommer längst om man tror på sig. Försöker ”förminska” tävlingen i huvudet. ”Ska bara springa en stund”. ”Bara sätta ena foten framför den andra”. ”Kan andra så kan jag”.

Men det hjälper inte hela tiden. Sedan kommer man på hur urbota LÅNGT 161km är. Fast så kontrar andra hjärnhalvan med att meddela att ”detta är ju sådant du älskar” Miranda.

..framförallt är jag nyfiken. Hur långt kan jag egentligen springa? Vad är jag kapabel till att göra? Hur kommer det kännas att passera 12mil, 15mil eller ha 2km kvar av tävlingen? LÄNGTAR DIT!

Andas andas.

Mycket på gång nu med andra ord. Knappt att jag håller sams med mig själv. Ska bara hinna iväg en ”liten sväng” till Portugal också och avverka ca 23mil. (Och nej, så nonchalant känner jag inte inför den uppgiften heller), men man vinner ju knappast något på att vara rädd för saker och ting.

Ingen respekt gott folk. Bara tuta och kör ;)

Hittils iår har jag förresten hunnit springa 90 mil.

40mil till innan vecka 15. Låter ju galet. Eller fantastiskt, beroende på vem man frågar. Haha… jag ser fram emot detta med skräckblandad förtjusning..

10-30 april är det Miranda som tar det lite lugnt..

Duracellera mera mina vänner.

4 Comments

  1. Du älskar löpningen och glädjen övervinner tröttheten :) Jag vet att det kommer att gå strålande! (och som vanligt är jag avis – jag vill också ha superkondis och åka runt i världen och springa!) Kram

  2. Tror att du kommer att få en fantastisk upplevelse i Portugal!! Lite avundsjuk på äventyret är jag allt!!
    Du kommer fixa både det och TEC galant!! Ska bli superspännande att se hur det går i Täby!!

  3. Greatbatch continuing in operation for 25 many years nevertheless ended up being declared broke throughout 1782. Simply by 1786 he obtained job from Etruria, upon quite great terms, and probably started to be general manager coming from 1788 until his old age within 1807. Josiah We unsurprisingly experienced higher value with regard to his or her coworker and also designated him or her an important monthly pension.

  4. runescape gold are fantastic!!it really is excellent!!invest in these you’ll be in enjoy!!!!!

Comments are closed.