I löparskorna igen!

Trots gårdagens löpning vaknar jag upp med en sak i mitt huvud. Löpning, yes! Med Suss, YES!

Underbara Suss är i stan, min fina goa vän som förser mig med så mycket energi. Dels hennes egenproducerade, underbart goa mysli, men framförallt den energi hon ger mig bara av att vara sig själv! Suss är verkligen den personen som ger mig känslan av att allt-är-möjligt och vill man – så kan man!

Så med andra ord hoppar jag gladeligen i mina löparskor även idag. Det blir en himla mysig löpning. Blir intressant att se formen också, med tanke på mina tuffa 5-mil igår.

På bilden ser ni mig och Suss på skeppsholmen tidigt i höstas. Nu mina vänner, så kommer vi snart få tillbaka solen och värmen. Jippi!

Ni andra, Vasalopp eller löpning?

22 Comments

 1. Både och! Började med löpning, nu Vasaloppet, sedan löpning igen! Ja, alltså – vasaloppet på tv då. ;)

 2. Vasaloppet!
  Från soffan.
  Hade gärna sprungit, men idag måste man prioritera :-)

 3. Halsont och vila tyvärr. :( Ni kommer säkert få en underbar tur med detta väder!

 4. Du är riktigt hurtig!! Idag har jag vilodag så det blir nog vasan för min del :-)

 5. Emma

  Tack för en superbra blogg! Väldigt inspirerande för mig som tränar inför maran och har börjat springa längre.

  Jag har en fråga om din klocka (som jag misstänker är en Garmin Forerunner 305?); trivs du bra med den? Jag funderar på att köpa något liknande, och undrar vad du tycker är bra resp. mindre bra med den modellen.

  Ha en bra dag!

 6. cykel framför vasaloppet imorse, nu är jag mest soffliggandes :D

 7. Mr Burns: I ought to club them and eat their bones

 8. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your site? My website is in the exact same area of interest as yours and my users would truly benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this okay with you. Thanks a lot!

 9. 5 million times your legal amount of radioactivity was recognized in the ocean on Weekend, it dipped to 5 thousand the next day

 10. Yeah, i was also thinking the same idea #40. That would be awesome if everyone got a teal shirt and made the arena really do look like a shark tank!

 11. I don’t usually reply to posts but I will in this case. My God, i thought you were going to chip in with some decisive insght at the end there, not leave it with ’we leave it to you to decide’.

 12. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own website now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

 13. You made some decent points there. I looked online for the issue and learned most folks will go along with your web-site.

 14. ++very cute rs 3 gold, certainly {crafted|designed|created|constructed|made|

 15. 301 Moved Permanently I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You’re amazing! Thanks! your article about 301 Moved Permanently Best Regards Agata Schaad

 16. Elmer Fudd A Tinted Perspective A Tinted Perspective

Comments are closed.