Måndagsstatus!

Vilken knäpp vecka det blev till slut. Återhämtning från förra helgens 80km i början av veckan, sedan ett enkelt spinningpass, en 11km-runda, magsjuka, återhämtning och därefter 90km?! Ett löpVasalopp!

Sjukt. Jag fattar inte hur jag funkar ibland. Crazy.

Statistik från förra veckan blev därmed 11h7min träning, varav 101km löpning (snitt 6.01min/km) och ett spinningpass. Första veckan jag inte fixar 2st alternativa pass (och måste alltså droppa Sats 2ggr-i-veckan-utmaning, jag som hade varit så duktig! Men blir man sjuk så blir man).

Idag känns benen precis som ben ska kännas efter 90km. Punkt. Idag händer inte mycket mer än jobb med andra ord. Veckan som kommer blir lite annorlunda. Förutom vila måndag, så kör jag nog lite spinning (alternativt enkel löpning) på tisdag. Sedan åker jag på affärsresa onsdag och torsdag, vilket i sig inte behöver vara så negativt för träningen. Jag tror hela kroppen behöver lite extra vila nu framöver så det ska den få.

Miranda direkt efter helgens löpVasalopp (iförd ny buff)

Sedan till slutet av veckan… Jag funderar på att köra 3 långpass på 3 dagar. Inte några rejäla 40-50km’s utan 30km 3 dagar irad. För att vänja kroppen vid att klara av att springa långt flera dagar i rad. Dessutom hinner jag med mer på helgen om jag ”bara” avverkar 3mil. Vad säger ni om det, kan väl vara en bra grej att få in?

Nödvändigt också, med tanke på att jag ska springa längst med hela Algarvekusten v.13! Då bör man ha ben som vill gå upp och springa måånga dagar i rad.

Så med andra ord ser jag fram emot veckan. Först vilan och sedan långloppen, och sedan allt annat skojsigt däremellan. Nästa vecka också förresten, då blir det ju ROM MARATHON! Fantastiskt! Då sätter sig jag och pojkvännen (ja, ni har haft rätt hela tiden ;) på ett flyg mot Rom och springer marathon med 2 polare. Men mer då, så jag längtar!

Ha en mysig måndag allihopa!

7 Comments

 1. Camilla

  ”grattis” känns kanske inte riktigt som rätt ordval, men va roligt att med Alex! En kompis va i Rom förra helgen å blev bjuden på härligt vårväder:)

 2. Annelie

  Grattis! Skönt att man har rätt i sin tanke ibland, har ju inte riktigt vågat fråga… Hur som helst får du ha det riktigt bra under veckan och framförallt under nästa vecka när det är dags för marathon!

 3. Jäklar vad kul med marathon i Rom som är en så underbar stad. Man får väl passa på att önska lycka till så här lite i förskott! :)

 4. Hanna

  efter flera månader utan ordentlig träning så är det svårt för mig att komma igång.. men då slog det mig! ”om Miranda kan springa 9 mil på en helg kan jag springa några 2-minutersintervaller!”. Det kanske låter fruktansvärt mesigt, men man måste ju börja någonstans,eller hur? :)

 5. Lycka till på maran. det är ju kortare än standard för dig nu.

 6. Lina

  Jag är sjuk imponerad och inspirerad av dig! Jag tangerade mitt distansrekord igår, 21 km!! Va hyfsat tungt de sista 2 km och då blir man ju ännu mer impad av dig som springer 50 km i ett nafs!!!! Gilla, gilla, gilla!!

  Lycka till med allt!

  Lina

 7. I purchased this breadmaker typically the chesnut typical brief recently during this time period of the season. my partner and i sprayed buy rusty hearts gold with all the water resistant bottle of spray in addition to reckoned it would ultimate, it all didnt. this is are spoiled because of waters. therefore remember to respray buy rusty hearts gold well before each individual season, then you’ll definitely be good :)

Comments are closed.