DNS

Jag kommer inte till start till slut. Så som jag känner mig just nu vet jag inte ens om jag fixar en mil..

Det är bittert, hemskt och förjävligt, och nu går jag under jorden en stund, för det kommer ta lång tid för mig att komma över detta.

47 Comments

 1. Åh, stackars dig. Jag gick in på din sida idag för att läsa vad du skriver precis innan start. Och möts av detta. Kan inte påstå att jag vet hur du känner (för jag skulle aldrig kommer på tanken själv att springa 16 mil ;) ) Men den är dum som inte förstår att det är jobbigt för dig. Kanske kan det hjälpa om du läser alla dina fantastiska inlägg från Portugal? Det är verkligen en njutning att läsa om din löparglädje. Det får mig att må bra. Prova ;)

 2. W

  Piss och skit! Men det kommer fler lopp …

 3. Är så otroligt ledsen för din skull, som du har sett fram emot mot detta! Jag fick ställa in mina tävlingsplaner pga av en skadad häl och vet vilket djupt hål du är i nu. Men som någon smart bloggare skrev: Det kommer fler lopp, men du har bara en kropp! Styrkekrama och hoppas att du mår bättre snart

 4. Zandra

  Jättetråkigt och jag förstår att du är fruktansvärt besviken just nu, men jag måste ändå berömma dig för ditt kloka beslut att faktiskt lyssna på kroppen. Du är snart i full färd på väg mot nästa mål ska du se.

  Krya på dig! Kram!

 5. Johan

  Jäkligt surt, men antagligen helt rätt beslut! Du kommer igen till nästa gång!
  //Johan

 6. Sjukt visset! Tycker verkligen synd om dig. Men precis som många andra har skrivit här tidigare, det kommer fler lopp! Och du har mååååånga mil kvar att springa!

 7. Fyfan vad trist :( :( Förstår att det känns surt.
  Skickar en styrkekram.

 8. För jävligt var rätt ord. Tyvärr inte mycket att göra at… ännu värre är att du hade lätt fixat 100 miles i normal status

 9. J

  Jag tycker du tar rätt beslut i det här läget, men samtidigt förstår jag ju hur surt det känns. Jag vet hur det känns att ladda upp (både fysiskt och mentalt) för en sån här stor utmaning och att det sen bara blir pannkaka av alltihop. Men som jag och Torkel sa (eller försökte säga) förra veckan: man vet aldrig vad som kommer att hända på ett ultralopp (varken före, under eller efter) och det krävs så många perfekta förutsättningar för att loppet ska lyckas. Det kommer fler lopp och du har ju tiden på din sida i ultravärlden om man säger så ;)

  Krya på dig!

 10. Erica Jacobsson

  Usch vad tråkigt när du sett fram emot detta så länge!!! Men det kommer nya möjligheter för TEC!! Du har flera år på dig att springa det! Nu får du istället se tillbaka på allt du hittills har uppnått med löpningen i år =) samt se alla lopp och äventyr som väntar framåt! Du är lika grym och underbar vare sig du ställer upp i TEC eller inte!!! Krya på dig nu vännen!

 11. Putchi

  Trist!!!! Men det kommer som sagt nya lopp och då kommer du vara ännu starkare!

 12. Anna

  Fy 17… jag vet ju hur du laddat inför detta. Men du har fått en erfarenhet till och du gör ett KLOKT beslut.

  Nästa år Miranda, då kommer du FLYGA fram, revansch-sugen som aldrig förr!!

  kram

 13. Förstår att det känns riktigt jobbigt och surt… Skickar en kram!

 14. Nej fy vad tråkigt Miranda :( Tycker så synd om dig.

 15. Kristina

  Stackare! Hoppas du kryar på dig snart. Det får bli nästa år istället.

 16. Karin

  Vad är väl TEC mot keys100? Lite glammigare ;-). Börja planera nu! http://www.keys100.com/

 17. LL

  Sorry! Vad tråkigt! Jag kan inte ens föreställa mig hur ledsen du känner dig!
  Ska man säga nått tröstande så är det väl att det kommer fler tävlingar!

 18. Faan vad surt!
  Men du är stark och kommer tillbaka

 19. Lorena

  Fyfan vad surt. Tillåt dig att må skit nu, låt det dra förbi, låt smärtan finnas där, för den finns bara till en viss gräns. Det kommer att gå över, och du har så många dagar, månader och år på dig att springa ultra. Det går fler tåg, även om det känns som om det här var tåget med stort T, det enda tåget.

  Lider med dig och hoppas att du har bra stöd hos dig där du är. Men din familj och alex verkar vara klippor, de får ta hand om dig nu.

  Låt det ta den tid som behövs att bearbeta. Det blir ju som en sorg, någonting kärt man förlorar…

  Styrka och kramar från mig

 20. Check this out och välj ett nytt mål: http://www.ultramarathonrunning.com/races/ Det finns MASSOR av coola långlopp därute. 100 km på Island i juni kanske vore nåt? Och sen valfritt 100 miles-lopp under sensommar/höst? Verkar finnas massor i UK. Och så GAX i Sverige förstås, om det blir av i år.

 21. Micke

  Tråkigt, men går det inte att efteranmäla sig till SM 100k i Tibro nästa helg som plåster på såren, nu när du ändå har gjort träningen?

 22. Catarina

  Jag tycker inte det är konstigt att din kropp säger ifrån…först Rom marathon med efterföljande förkylning som du precis blev frisk ifrån då du valde att springa en vecka i Portugal..för att sedan räkna med att kroppen skulle vara fullt återhämtad för TEC en kort tid efter..visst är det tråkigt att du inte kunden springa men logiken i upplägget…men var sur och bitter idag för att i morgon bara blicka framåt mot andra härliga utmaningar:)

 23. Du är grymmast ändå och tar revansch i något annat lopp snart! Heja dig och krya på dig! Kram

 24. Du är duktig Miranda som INTE springer. Löpning skall vara roligt och det är den inte om man är sjuk, då ska man låta kroppen vila. Men jag förstår hur du känner; som jag när jag missade tomtetåget på grund av sjukdom i vintras. Då var det du som peppade mig :)

  Krya på dig! KRAM

 25. Maria Finnved

  FY vad synd jag tycker om dig!!!

 26. Så himla tråkigt. Jag lider verkligen med dig. Men det kommer nya lopp och man kommer faktiskt över det, även om det känns fruktansvärt bittert nu!

 27. anna

  usch vad tråkigt, ändå starkt gjort av dig att fatta beslutet om att inte vara med. jag lider med dig, men bara av att ha läst din blogg vet jag ju att du är supergrym och kommer tillbaka bättre än någonsin! kramar!

 28. Tråkigt att du blev sjuk såhär precis vid den här tidpunkten. Hoppas du kommer igen snabbt!!

 29. We carry my very own buy rs gold to high school as well as all around my property. I adore bringing these products in the winter months as they are so way! I bought them all pertaining to Christmas time in ’08 being a finished astonishment. I did not quite create all of them for the fresh, but this time I cannot remain possibly not delivering them all. I convey these folks during summer at the same time :) Just one bad thing about quarry due to the fact sense too large. That is because they are any Eleven i deliver a 10.

 30. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

 31. Rosana e Bryan Sesso Fotogrfica FotoenioFotoenio

 32. Nobeoka City, Miyazaki Mayor

 33. imovieweb.com Assessing if movies are getting worse or if we have lowered our standards Part 2

 34. SuperGirlies Eksis Dari Krisis Kehilangan 1 Personil Saat Merilis Single ke5

Comments are closed.