Små steg

Ni är så fina därute som skriver massa otroligt fina kommentarer!!

Sklart det fortfarande känns bittert. Det kommer i vågor. Ena stunden känner jag mig stark och bitter och tvivlar på om jag gjorde rätt beslut, nästa stund känner jag mig svag och försöker tappert få ner lunchen och inser att jag tog rätt beslut.

I grund och botten så inser jag förstås att 100 miles, 100 miles, det är en UTMANING även i fullt friskt tillstånd, inte halvbra/dålig som jag är eller har varit under dagen.

Dock surt som fan ändå förstås.

Jag tänker på alla som har tagit sig tid att peppa mig, på alla fina som skulle ställt upp som pacers och på hur jäkla mycket jag själv verkligen ville köra. Inombords står jag inte längre ut, jag vill TÄVLA!!

Jag har tränat och tränat och tränat och jag bara längtar efter att få explodera i tävlingssammanhang. Efter det där perfekta loppet… åhh.. det var banne mig ett helt år sedan jag senast gjorde en total urladdning på Milano Marathon.

Så nu letar jag febrilt. Jag kan absolut inte ladda om mentalt till Stockholm Marathon. Det är för långt bort. Jag behöver något extremt eller något utmanande och jag behöver det NU.

Tack för allt stöd, ni är bäst!

Så snart jag har kommit över detta så ska vi leta nya utmaningar!

10 Comments

 1. Kerstin R

  Jag förstår hur surt det är! Extrem otur! En utmärkt utmaning går av stapeln i Tibro nästa lördag, hoppas att vi ses där!

 2. Miranda jag förstår att det suger, är hemskt när man tränat och tränat inför något och sedan inte får slutföra. Jag hoppas du hittar något annat att fokusera på så du kan visa hur stark du är!

 3. Annie

  Tittade efter dig! Tror du tog rätt beslut, du har ju gjort ett fantastiskt lopp just’ det var värsta motvinden men tror det mojnar nu.. Jag sprang bara 5 men det var så kul! Sköt om dig, bifolac på Apoteket stärker magen!

 4. Det här är ju fruktansvärt bittert såklart. Jag hade längtat efter att få följa dig. Jag får hoppas det kommer nya utmaningar och det snart. Man kan ju inte göra den här utmaningen med en halvbra dag som du säger. Jag vet att du om någon kan ladda om och jag ser fram emot att få följa på nya utmaningar.

 5. om du vill kan du ju springa till västerås för att sedan fortsätta springa och följa med på Tidöjoggen som jag anordnar :-) 17.5 km enkel väg, äta lunch på värdshuset sen hem igen. Visserligen inga 100 miles men är ju en bit till Västerås om du springer hela vägen ;-)Plus då 3.5 mil om du springer hela tidöjoggen :D

 6. Så jäkla trist! Jag förstår precis hur det känns. Men det kommer fler chanser även om det inte känns så just nu. Du kommer få ditt lopp med stort L.
  Krya på dig!

 7. LL

  Säter marathon 30:de april.

 8. Pepe

  USCH!!! har tänkt på dig hela dagen.
  Kram.

 9. Bernt

  SM i 100k i Tibro nästa helg!!!!
  (Såg din nummerlapp … :-(

Comments are closed.