Långloppslördag igen..

Jajamensan, ingen chock va?

Om jag tittar tillbaka på mina lördagar det senaste året har jag ungefär hunnit med 2 saker: Löpning och middag. Oftast med folk, oftast jättekul och oftast väldigt lång löpning!

Jag har för länge sedan givit upp tanken om att ”hinna med mycket” på lördagar. Jag bokar inte upp fika kl 15 för att jag vet ju inte ens om jag har sprungit klart då. Jag satsar inte på att vara uppe kl 09 och ha städat klart. Nej, lördagar är mina favoritdagar helt klart för att jag gör bara det jag känner för. Dvs springer och äter ;)

Sover ut lite grann. Äter frukost och dricker kaffe i den takt jag känner för, sticker ut med löparskor och ser hur långt det blir. Vissa lördagar har vi sprungit längst med röda tunnelbanelinjer, några varv runt Stockholm Marathon-banan eller ett par varv runt centrala Stockholm i strålande sol. Fantastiska dagar.

Så löpning och middag. Min perfekta lördag faktiskt. Idag är ännu en ny perfekt lördag. Hinna städa, laga matlådor och göra ärenden hinner man med på andra dagar. Ingenting inkräktar på min långloppslördag :-)

Hoppas din lördag blir precis som DU vill! Hur ser den ut?

1 Comment

  1. Hes terrible out there. Try comparing him to guys who can actually catch the ball instead of the old and non athletic.

Comments are closed.