Maximal otur

Tycker personligen att det just nu känns förjävligt. Ledsen för att inte få vara maximalt frisk till imorn. Men starta tänker jag fortfarande göra och hoppas på det bästa. Pulsen är hög idag och jag har svårt att äta. Får se vad som händer imorn. Springa med hög puls och svag är ju ett mardrömsscenario då jag tvingas hoppa av.

Förjävligt är vad de är, förjävligt! Men tack för allt stöd på bloggen!

9 Comments

 1. Vilken otur. Jag har följt din blogg i ca ett år och vet hur mycket du har laddat inför det här. Så surt att man inte kan styra allt. Förbereda sig i så många månader sen kommer det här… men kör ändå, det kan gå. Hur långt du än kommer i morgon så har du gjort det dagen efter magsjuka. Hur som helst så är du grym och har bevisat hur j-a långt du KAN springa. Styrkekramar från Småland!

 2. Lina

  Hejarop från Jönköping!!!

 3. J

  Ta det lugnt bara Miranda, gör inget dumt!

  Hoppas i alla fall att det går bra! :)

 4. ja kunde ju inte komma olägligare :( Hoppas på tillfriskning ändå! Iaf så du kommer en bit och får uppleva en stund ändå. Tråkigt om du inte ens kan starta…

 5. Jennie K

  Hoppas det går bra. Håller tummarna för dej! :)

 6. Hej Miranda! Otur men du har många lopp och mil kvar. Krya på dig!
  //Tuggarn

 7. Bernt

  Hoppas få se dig! Var rädd om dig! KRAM!

  Bernt

 8. Anonym

  Oj, vad trist! Läst din blogg länge nu och måste säga att din tränings och tävlingsinstinkt imponerar stort :-), jag tycker att du är GRYM, och det tycker jag oavsett vad som händer imorgon. Håller alla tummar och tår för dig. Stort lycka till! Kram Sofie

 9. Jag hoppas du vaknar pigg och helt 100 frisk imorgon! STORT lycka till!

Comments are closed.