Räddningspaket!

Okej, nu jävlar ska jag upp ur sängen. Svag eftersom jag inte fått i mig något annat än vatten, men hoppet är kvar!

Uppenbarligen tycker slumpen att det är kul att utmana mig. Men det går jag inte med på. Dags att försöka äta sig stark NU.

5 Comments

  1. fanny

    LYCKA TILL! du klarar detta!

  2. Heja Heja!

    Men lyssna på kroppen!

    KRAM

  3. Josefine

    Åhhh… Ödet utmanar dig verkligen till max! Men du är grym och kommer klara det ändå. Du älskar att springa och du har en fantastisk kropp som kommer orka åt dig. Du behöver bara ställa in huvudet. Vi är många som tänker på dig och som kommer peppa dig här!

    Jag ska försöka ta min första löptur på 3 månader efter en lång benhinneinflamation. Egentligen vågar jag inte testa för om det gör jätteont betyder det att jag måste vänta längre, och det går bara inte. Bara jag ser en löpare gör det ont i hjärtat av avundsjuka. Knäppt, eller hur?

    Du har i alla fall peppat mig hela vintern med dina glädjefyllda inlägg om löpning. Och jag som sprungit två mil som längst springer ultra i huvudet redan. Förhoppningsvis blir det en marathondistans i sommar i alla fall.

    Lycka till imorgon! Du kommer göra grymt bra ifrån dig, oavsett. Men om kroppen säger helt ifrån måste du också våga lyssna på den.

    Kramar

  4. Anna

    Det börjar nästan bli ett litet mönster, att du blir övertränad, magsjuk, förkyld etc. innan ett stort mål som du skrivit är på bloggen. Kan det vara något mentalt, att när det väl kommer till så blir du rädd att misslyckas/inte vara bra nog? Kanske något som tål att tänkas på, kroppen reagerar mer än man tror på hur huvudet tänker.

  5. Kerstin

    Nej men vilken otur du har! Jag tror på dig ändå, det fixar du! Vi ses i spåret på söndagmorgon, jag kommer som pacer till mina klubbkompisar.

Comments are closed.