Superkompenserar

God morgon vänner!

Vilka fantastiska maskiner vi äger minsann. Kroppen min pallade att köra en kilometers spurt till pendeltåget igår och idag så känner jag mig fräsch både i lår och vader. Senare idag blir det kanske en första tur med racercykeln (alternativt en enkel jogg beroende på vädret).

Tar det lugnt med att komma igång och träna. Jag funderar lite på hur länge en 100km-tävling sitter i kroppen? Eller 100.000meterstävling :) Ett marathon sitter ju kvar i ca 4 veckor, även om det oftast inte känns så. En 10milare då? Visst känner jag mig egentligen fräschare idag än 3 dagar efter Milano Marathon, men är jag det?

En glad Duracell från zebrabild.com

Svårt det där. Bara att vänta och se. Glädjande dock att känna att det känns väldigt bra. Jag kommer att köra lugnt både denna och nästa vecka, därefter får vi se om jag ska börja fundera på det där intervallpasset jag har lovat så länge..

Nästa stora mål blir Stockholm Marathon. Innan dess vågar jag inte maxa någonting, men ändå springa lite tävlingar tänkte jag. Närmast nu är Lidingö Ultra planerat, en 5milslöpning i terräng. Ska bli kul att genomföra. Sedan blir det nog att testa någon duathlontävling, springa för välgörenhet i Aids-loppet och kanske något annat innan det stora marathontestet.

Det kommer att bli en fantastiskt vår!

3 Comments

  1. Hej, kul att du ska springa på Stockholm Marathon! :) Sen skulle det vara väldigt kul om du skulle skriva några snabba förberedelsetips för nybörjare som debuterar den 28.5? Hur ska man tänka, i träningsväg, nu de sista veckorna före? Det är kanske inte bara jag som börjar bli lite nipprig över det?! ;)
    Själv pendlar jag ganska friskt mellan en känslan herregud-vad-har-jag-gett-mig-in-på och Äsch-det-fixar-jag. =P

    Och GRATTIS till 100km-prestationen! Du får ett till: GRYMT! :)

  2. Haha, du kör fler och längre lopp under din återhämtning än jag gör på en hel tävlingssäsong :D

  3. I was in a rush when I first read your article, so I came back to read it again. Thank you for this great information.

Comments are closed.