Återhämtningsjogg

Som vanligt betyder onsdagar löpning med Thomas. Thomas är oftast pigg som fan medans min dagsform vacklar mellan både vrak och superman. Idag hade jag varslat om lååångsamt tempo, vilket han såklart förstod.

Men i löparskorna kom jag definitivt och löpa kunde jag utan problem. Det fanns inget direkt klipp i steget men sådär jättejobbigt var det inte heller. Jag lunkade på rätt fint och fascinerades av hur kroppen kunde återhämta sig så snabbt?

Sedan dök supergoa Anna upp också där i spåret (inte vilken Anna som helst, utan Anna som kom tvåa på TEC med en sjukt grym tid!!) och jag gav henne massor av beröm, och hon i sin tur snackade bara om min prestation :) haha kul det där. Anna, nästa gång får du berätta allt om ditt lopp också, grymma kvinna!

När Anna vikit av fortsatte jag och Thomas att filosofera om livet och njuta av vårkvällen. Vi diskuterade framtida snabbdistansonsdagar, intervallonsdagar och tröskelonsdagar. Och förstås terrängonsdagar, och insåg att vi nog måste avancera på ytterligare några dagar för att hinna med.

En sak är dock säker, nu försvinner nog halvmaraonsdagar och skvalleronsdagar, nu är det dags för fart snart! Man får verkligen mycket av att ha en löparvän till hands!

Benen var till slut himla nöjda med 8km i 6.16tempo och en streach förbättrade statusen ytterligare.

De är verkligen toppen mina ben, snart måste jag skämma bort dem med massage.

Blev det löpning även för dig ikväll?

4 Comments

  1. Fanny

    så fint och härligt det är nu att springa på barmark!! :)

  2. Fanny.

    Miranda, du är så härlig! Så levande! När du är låg är du verkligen på botten men sen vänder det och du blir en strålande sol igen! Det är kul att få hänga med i berg- ochdalbanan -måga känner nog så väl igen sig!
    Hoppas du verkligen förstår vilken FANTASTISK ”maskin” till kropp och vilja du har! Och framförallt att du är en sån glädjespridare och inspiration till andra!
    Glad påsk till dig!
    Massage och gruppträning här näst kanske ;)

  3. Ta det försiktigt, 100 km sitter i kroppen längre än man tror, trots att man känner sig fräsch bara ett par dagar efteråt. Jag har dragit på mig en överbelastningsskada efter ett 24 h då jag satte igång för mycket för snabbt.

  4. M

    Du är ju helt fantastisk! Jepp löpning här också! Nästan 6km i 5.46 tempo. Skönt. Var är din löpjacka ifrån? Härligt vårfräsch färg!

Comments are closed.