Nedräkning…

Jajamen. Lite nedräkning sådär till Stockholm Marathon.

Men jag är lugn och njuter. Det är något speciellt med Stockholm Marathon. Startskottet för sommaren. Pastaparty med vänner. Det är fint. Längtar!

Benen känns pigga trots förra helgen. Fick ihop nästan 23 mil cykel. Rekord för min del, och dessutom 50km löpning. Känns aningen bättre inför Vättern. Kul med nya utmaningar dock, men nu blir det lite mer löpning fram till maran.

Väl på startlinjen ska jag inte tänka att jag hade kunnat ”träna mer eller bättre”. Absolut att jag hade kunnat träna bättre inför maran, men jag har ju prioriterat bort det, så det är ju bara att göra det bästa av situationen.

Långpassen har jag ju i alla fall inte slarvat med :-)

De två närmaste veckorna blir det alltså fokus på maran. Denna vecka ska jag försöka vila lite mer än vanligt och köra ganska korta pass. Försöka bygga upp styrka i löparbenen redo för att explodera den 28:e. Något kortare långpass och Aids-loppet i helgen, men ingenting märkvärdigt jobbigt eller långt.

Nästa vecka blir det LADDNINGSVECKA. Tänkte nog testa lite genomkörare på tisdag med intervaller/snabbdistans, för att därefter äta som en häst och vila mig till succé ( I wish? ). Jag som blir seg av vila kommer att köra en lätt jogg på torsdagen inför loppet också. Inte fredagen, då är det ju pastaparty som sagt.

Fasiken mina vänner, nu börjar ju det roliga igen, uppladdning!

Sedan kommer man helt plötsligt stå där på startlinjen igen. Nervös, laddad och fokuserad. Rädd och spänd. Lycklig. Orolig och förväntansfull. Vaselinerad ;)

Åh. Inte långt kvar nu. Kommer bli awsome.

11 Comments

  1. Lycka till med uppladningen inför Stockholmsmaran.Själva loppet också givetvis.Nästa år kanske,kanske för min del. Har börjat ladda upp inför Göteborgsvarvet och känner samma sak. Träningen har funkat bra hela året med mycket fokus på att stärka kroppen istället för att bryta ner den.Blir bara peppad och glad över att läsa din blogg.Den har hjälpt mig många gånger när jag kännt mig lite deppig och saknat motivation för att träna..//Mats

  2. Regurgitating ignorant rhetoric is hardly original. Which, by the way, is what youve just done.

  3. superior daybook you sit on

  4. We additionally still are not aware of how the remarkably contaminated h2o is seeping out of reactor Simply no

  5. Im a SJSU alum with ties as deep as anyone and I dont even know where to start about this idea that in any world we could get invited into the Pac-10. Sure, it would be nice. But theres zero incentive for the Pac-10 to do it. They already have our media market. Our attendance, facilities and, yes, academics are not in the class of Cal and Stanford. SJSU is a great school, but its beyond obvious that we will never be a member of the Pac-10.

  6. I liked up to you will obtain performed proper here. The sketch is attractive, your authored material stylish. however, you command get got an impatience over that you wish be turning in the following. ill no doubt come more in the past once more since precisely the same just about very steadily inside case you shield this hike.

  7. You made some good points there. I did a search on the topic and found most people will agree with your blog.

  8. I’d ought to seek advice from you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a write-up which will make people think. Also, thank you for allowing me to comment!

  9. Outstanding post, you have pointed out some superb details , I besides think this s a very great website.

  10. Hello there I like your blog. Do you need to invitee publish in mine someday? In that case please let me know via e mail or just reply to this particular remark simply due to the fact My partner and my spouse and i actually signed up for notices and definately will understand should you choose.

Comments are closed.