20:e gången gillt!

Wooohooo.. sakta men säkert så kom den.. den 20:e gången på minst 40km i år!

Känns fantastiskt att ha avverkat 20 långlopp på 40km eller längre när vi ”bara” är inne i vecka 25. Jag får knappt ihop det själv i skallen.

Bild från en av många rundor.. I Portugal mars iår.

För att motivera mig själv måste jag bara stapla upp tjaffset ;)

100km – 1 pass

60km – 1 pass

50-59km – 6 pass

40-49km – 12 pass

Det är uppenbart att min ”bekvämlighetszon” ligger runt marathondistansen. Eller egentligen runt 5 mil. Efter 50km, det är då jag är lite mer på ”okänd” mark. Dessutom är 50km vad som känns som ”överkomligt” en enkel helgdag. Ett långlopp liksom. Längre än så behöver jag nog förbereda mig lite mer inför dessutom.

Ibland kan det säkert låta som om det har blivit vardagsmat här i bloggen, men jag är fortfarande förvånad över att jag har kommit hit. Ibland undrar jag verkligen hur 40km blev ett ”lördagspass”? Men samtidigt är det ju så häftigt att det har blivit så.

Jag tror det ligger i en människas natur att sträva framåt och när 3mila-passen inte gjorde susen så dök 4mila-passen upp. Sakta men säkert ska jag bli mer stabil på att vara ute mellan 6-7mil också, men det får komma sakta men säkert av sig själv. Just nu är jag ju mer prioriterad på att vara snabb på marathondistansen.

Dock har jag kommit på ett ytterligare mål under 2011:

Jag vill slå distansrekordet 100km.

Jag ska.

Frågan är bara när…

 

2 Comments

  1. Då får åka ner till värmen runt julen och springa, Portugal?

  2. Du är ju helt otrolig….HELT otrolig! Imponerad…..

Comments are closed.