Ny vecka!

.. och jag börjar veckan med en fin, fin vilodag!

Måndagar. Ljuva måndagar. Äntligen är allt ”back to normal”. Vila måndag. Träna tisdag, onsdag och torsdag. Vila fredag och träna lördag och söndag.

Förra veckan var lite annorlunda däremot. Efter kraftansträngningen på cykel (ni vet den där lilla ”kortisen” på 300km runt Vättern) så var jag ju ur slag söndagen, måndagen och tisdagen. Sedan drog jag enkort distansrunda onsdag, ytterligare en på torsdagen innan det blev lite midnattslöpning på lördagen. Varför det blev ytterligare en kort distansrunda på lördagen vet jag inte riktigt (jag kände bara för det ;) för att därefter avsluta veckomängden med en fyramilare. Jag räknade fel och trodde jag var uppe på 100km, men summa kardemumma blev det still 97km. Aj.. inte alls lika vackert som 100km ;) Men jag överlever helt klart.


Det känns fint att kunna rada upp 5 löpdagar och ändå vara stark sista dagen. Sedan snittade jag ut dessa fina 97km i 5.36tempo, och bara det gör en ju glad ;-)

Men hursomhelst; nu är vi back to normal.

De närmaste veckorna kommer fyllas upp av varsitt intervallpass, varsitt långt långlopp (minst 40km) och varsitt cykelpass. Däremellan blir det sannolikt 1-2 distanspass också. Planering, I like it!

Nu närmast testar jag antingen cykelbenen eller löparbenen på tisdag. På onsdag däremot, då är det dags att tugga blod. Så har jag lite tid på mig att återhämta mig till ultralöpet Hornstull – Järna på lördag, som jag är rätt sugen på att hoppa på. Kul hade vi ju förra året! 55km kan väl bara göra en människa glad?!

Hur ser din vecka ut, taggad?!

3 Comments

  1. Mia

    Den ser helt annorlunda ut än din vecka, men jag är sjukt taggad ändå :D

  2. Egentligen är jag rejält taggad för Hornstull-Järna. Har planerat det sedan länge och det blir också min ultradebut. Men tyvärr fick jag en spricka i revbenet när jag körde go-cart på ett kundevent häromveckan. Rejält ont fortfarande, men hoppas vara ok på lördag! Vi ses då! :-)

  3. freezing obtained these kind of on dreary when i LOVELOVELOVE individuals! image wishing him or her for a few years for which means pleased managed to get it! these are generally excellent to bring over to watch a film, and even just to institution! isn’t getting greater than runescape gold!

Comments are closed.