Åh jag vill träna!!

20110621-110036.jpg

Åh herregud vad jag vill träna i denna stund. Det är nästan löjligt, får inte en människa nog någonsin?! Åh tänker på SM på 100km, Stockholm Marathon och Vätternrundan och det bara spritter i benen. Träningsglädjen fyller upp hela kroppen och jag bara LÄNGTAR tills nästa gång…!!

Ibland får jag galna träningssug och det är då jag nästan sticker ut mitt i natten och springer fastän jag är halvdålig.. Men åhh, varifrån dök denna abstinens upp ifrån i denna stund?!

Längtar tillbaka till cykeln i helgen eller löparskorna för en vecka sedan i extreme-spåret… Eller till Tibro-rundan, eller till Lidingöloppet från förra året. Så mycket glädje, så mycket styrka.

Nu tog den tag i mig verkligen. Träningsglädjen.. Så om jag känner mig ok imornkväll tillåts jag en runda, det var ju alldeles för länge sedan sist. Halsontet är ju borta, och likaså hostan snart hoppas jag.

Träning.

Det är verkligen livet…

Meddelar kvällsfilosofen med abstinens.

2 Comments

  1. Jag känner med dig skulle inte vilja påstå att jag är sjuk bara det att min röst inte riktigt vill vara med mig…

  2. Yeah, the salary cap issue has really made me more and more disinterested in baseball as the gap between the haves and the have-nots has increased.

Comments are closed.