Schleten

Ja, det låter verkligen som om jag har haft en jobbig helg. Rösten är fortfarande inte riktigt back to normal och jag känner mig minst sagt schleten (sliten ni vet ;) En utomstående hade väl kanske misstänkt en galet rolig och långdragen fest i kombination med för lite sömn .. Ajuste! Det var ju precis vad set var; fast festen var på cykeln ;)

Dagen till ära blir det ännu en träningsfri dag då kropp och knopp inte är fullt återhämtad än. Kan vara skönt att vila ibland, folk rekommenderar det ju… Skämt å sido, jag laddar upp inför distansrekord-juli.

Så berätta nu, när jag latar mig – vad tränar du?!

20110621-070758.jpg

8 Comments

  1. M

    För mig blev det 11km löpning. Skönt var det, speciellt med tanke på att jag fick en idrottsmassage igår och nu äntligen kände att mina ben fungerade igen! Förra löprundan jag var på kändes det som att dem vägde minst 200kg. Men vila är också bra!

  2. Me

    Orientering….lång runda:)

  3. Annelie

    Jag simmade före jobbet idag (jobbade kväll). Jag har precis försökt komma igång med simningen igen och jag tycker det är väldigt tråkigt innan men så skönt när jag är där! Eller skönt, roligt kanske är bättre ord. :-)

  4. Vila på! Du kommer komma tillbaks starkare än nånsin! :)

    Själv ska jag ut och springa i detta nu. Nattlöpning har jag aldrig provat, men nån gång ska man ju testa allt. :)

  5. Camila

    Otrolig trött efter jobbet tog ja mig ändå till gymmet. Två o en halv timme senare, ett puls&styrka pass+bodypump gick jag pigg(are) o endorfin hög därifrån!

  6. Slängde på mig pannlampa och gav mig ut 4,5 km på halvmorka grusvägar.

    Är fortfarande ganska ny löpare, försöker att få upp mängd i min träning, så 5-6 km är det normala att springa, ska debutera 10km nästa helg. Ska bli grymt spännande och se hur det går…

  7. Ullis

    Igår blev det spinning 40 minuter och därefter core i 30 minuter. Har fått problem med löparknä och försöker bygga muskler i rumpa, mage och ben. Löparknät kom två dagar efter anmälan till Lidingöloppet… trist…

  8. Terry Just wrote something on theat

Comments are closed.